Read the Official Description

MBA dalam Kesihatan dan Keselamatan di Tempat Kerja

MBA Specialty in Occupational Health melatih anda sebagai profesional dan pengurus yang berdaya saing dan mampu mengembangkan kemahiran perilaku anda dalam bidang risiko pekerjaan mengikut peraturan Eropah dan antarabangsa. Ia juga membolehkan memperoleh tiga Sijil Juruaudit Dalaman ISO 9001, ISO 14001 dan OHSAS 18001 dari Bureau Veritas, yang mengetuai penyedia di seluruh dunia.

Universiti Gelap berganda Rey Juan Carlos

Terima kasih kepada persetujuan Institut Siswazah Eropah dengan Universiti Rey Juan Carlos Madrid, MBA Dalam Talian dalam Kesihatan dan Keselamatan di Tempat Kerja ditawarkan dengan dua gelaran dari kedua-dua institusi berprestij di Sepanyol dan di peringkat antarabangsa.

Di samping itu, MBA ini memberi hak untuk diperiksa untuk mendapatkan tiga Sijil Juruaudit Dalaman dalam OHSAS 18001, ISO 9001 dan ISO 14001 dengan Bureau Veritas, penyedia utama di seluruh dunia.

Kenapa pilih kami?

Metodologi pembelajaran adalah berdasarkan "kaedah kes", kelas video, sesi kelas maya dan latihan interaktif. Pelajar mempunyai pelan kerja mingguan dan susunan peribadi oleh tutor. Cloister terdiri daripada golongan profesional dari dunia perniagaan.

Jarak dan peribadi

Hubungan pelajar, guru dan tutor, terus menerus melalui platform maya semasa pembangunan program. Para pelajar akan mempunyai:

 • Jumlah ketersediaan bahan 24 jam sehari, 7 hari seminggu
 • Menimbulkan keraguan pada bila-bila masa
 • Komunikasi berterusan melalui forum perbincangan

Sistem penilaian

Penilaian terhadap program-programnya pada asasnya praktikal, dan berdasarkan empat aspek:

 • Latihan praktikal yang diprogramkan
 • Kerja individu dan kumpulan
 • Penyertaan dalam aktiviti
 • Projek tesis sarjana

proses kemasukan

Bagi setiap panggilan proses kemasukan berikut dijalankan, berdasarkan pemilihan pelajar untuk tempat-tempat terhad yang ditawarkan:

 1. Penasihat perniagaan IEP akan memberitahu kandidat mengenai semua isu yang berkaitan dengan program serta proses dan syarat kemasukan (Syarat Pembiayaan, Biasiswa, dll.).
 2. Calon mesti melengkapkan "borang kemasukan", yang akan dihantar kepadanya, dan hantar ke IEP bersama-sama dengan dokumentasi berikut:
 • Curriculum vitae
 • ijazah universitiSebaik sahaja dokumentasi diterima, calon akan dipanggil untuk temu bual telefon untuk menyelesaikan proses penilaian. Jawatankuasa Kemasukan akan mengkaji fail itu dan dalam masa kira-kira satu minggu pelajar akan menerima sijil kemasukannya, jika sesuai, yang memberikannya tempat untuk mengkaji program ini. Sebaik sahaja sijil kemasukan diterima, pelajar mesti memformalkan pendaftarannya.

Geran kajian / Beasiswa

Institut ini mempunyai program biasiswa yang boleh menampung sehingga 35% dari kos tuisyen. Dalam setiap panggilan, bilangan biasiswa terhad ditawarkan berdasarkan keadaan peribadi, profesional dan ekonomi calon. Untuk adjudikasi, perintah permohonan yang ketat diikuti.

pembiayaan

Terdapat juga syarat-syarat pembiayaan khas, yang dipromosikan oleh kedua-dua Institusi, untuk membantu pelajar menanggung kos kursus melalui sistem pembayaran yang ditangguhkan melalui bayaran bulanan yang selesa disesuaikan dengan keperluan pelajar.

Program taught in:
Sepanyol

See 13 more programs offered by Instituto Europeo de Posgrado - España »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
14 
Sambilan
Price
7,346 EUR
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019