MBA - Pengurusan Jenayah dan Penipuan Ekonomi

Umum

Penerangan Program

MBA dalam talian dalam Kejahatan Ekonomi dan Pengurusan Penipuan adalah salah satu daripada beberapa program di negara ini untuk menggabungkan pengurusan penipuan dengan perniagaan, memberikan anda ijazah yang sangat dipasarkan. Menjadi daya proaktif dalam mengenal pasti dan mencegah penipuan dengan mempelajari konsep yang tepat dalam menguruskan projek dan program teknologi yang kompleks bersama-sama dengan konsep dan kemahiran perniagaan yang penting.

Program MBA dalam talian yang diiktiraf ACBSP menyediakan ahli persatuan, kerajaan dan persatuan profesional swasta untuk memajukan pengetahuan mereka dalam menguruskan sumber teknologi korporat dan lanjutan untuk memerangi jenayah kewangan. Pelajar akan diajar untuk mengelakkan penipuan dengan belajar mengurus projek dan program teknologi yang rumit. Ijazah ini direka untuk pelajar yang mungkin tidak mempunyai latar belakang dalam pengurusan atau penyelidikan penipuan, tetapi ingin mendapatkan latihan yang diperlukan dalam semua bidang penipuan.


Sediakan kerjaya dalam perbankan, kad kredit, telekomunikasi, insurans, runcit, dan perkhidmatan kewangan. Menjadi sebahagian daripada rangkaian global yang besar melalui gabungan dengan rakan-rakan dan dengan Lembaga Penasihat Institut Jenayah Ekonomi dan Cybersecurity.

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Baca lebih lanjut

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Baca Ringkas