Baca keterangan rasmi

Universiti program Online MBA Baltimore menawarkan kandungan yang sama, ketegasan dan kerjasama antara fakulti dan pelajar seperti yang anda akan mencari dalam kelas muka-ke-muka kita.

Faedah pendidikan dalam talian adalah bahawa anda boleh mengambil bahagian dari mana-mana sahaja dengan sambungan Internet tanpa perlu pergi ke kampus.

Manfaat MBA Online di University of Baltimore adalah berdasarkan dalam dedikasi kami untuk membantu profesional yang bekerja mendapat ijazah mereka ketika tinggal hidup mereka.

Kami telah memberi tumpuan kepada profesional sejak Amerika ditubuhkan pada tahun 1925. Apabila kami melancarkan MBA Online kami pada tahun 1999, kami menjadi sekolah AACSB International diiktiraf pertama untuk merintis program MBA berasaskan web.

Berikut adalah semua yang anda mahu tahu mengenai University of Baltimore Sarjana Pentadbiran Perniagaan:

Ia diilhamkan oleh cabaran perniagaan dunia sebenar.

Selagi MBA telah ditawarkan di Universiti Baltimore, kami telah memelihara keperluan perniagaan dalam fikiran. Program kami telah dibina dengan nasihat dan kepakaran masyarakat Baltimore perniagaan, alumni kami yang dihormati, dan pelajar semasa dan bakal dan fakulti.

Dalam pendidikan tinggi, kadang-kadang kursus kurikulum dicipta di belakang tertutup pintu-teori tidak selalu berjalan beriringan dengan amalan. Pendekatan kami adalah berbeza. Kami berunding dengan pemimpin perniagaan dari beberapa syarikat terkemuka di kawasan ini. Kami meninjau pelajar dan alumni. Kami berpegang kumpulan fokus. Kami menjalankan penyelidikan menengah. Ia adalah penting bahawa UB MBA memenuhi keperluan pelajar-pelajar kita berkhidmat dan komuniti perniagaan yang mengupah mereka.

Kami menyedari bahawa terdapat permintaan yang kukuh untuk MBA. Apa-apa ijazah perniagaan siswazah abad ke-21, bagaimanapun, mesti terpakai kepada persekitaran perniagaan yang pantas, di peringkat global dipertingkatkan. Ia mesti mencapai jumlah pelajar yang disambungkan melalui teknologi seperti tiada generasi lain dalam sejarah. Kami menggalakkan pelajar-pelajar kita untuk pergi mengikut jejak dalam perniagaan dan masyarakat umum dan yang memerlukan MBA yang fleksibel kerana ia boleh digunakan.

Ia didorong oleh isu-isu yang paling relevan dalam perniagaan hari ini.

MBA kami dibina sekitar enam tema utama:

  • Urusan Inovasi dan Strategi
  • Terkemuka dan Urusan Orang
  • Antara muka dengan pihak luaran yang berkepentingan
  • Urusan Rantaian Nilai
  • Mengurus Prestasi dan Risiko
  • Teknologi memanfaatkan dan Perisikan Perniagaan.

Setiap kursus dalam program MBA UB ini sesuai dengan sekurang-kurangnya satu atau lebih banyak tema ini.

Sebagai contoh, Kreativiti dan Usahawan kursus Mindset yang menyediakan pelajar untuk menjadi inovator, manakala Perniagaan Analytics menyampaikan pengetahuan mengenai penggunaan yang semakin penting dalam Big Data.

Ia memberi kuasa kepada anda untuk membina MBA anda sendiri.

Walaupun terdapat set kursus teras yang diperlukan bahawa semua pelajar perlu mengambil, "teras fleksibel" MBA membolehkan pelajar untuk memilih antara keusahawanan atau tumpuan korporat.

Sebagai contoh, urutan teras dalam kewangan mempunyai pelajar mengambil Pengurusan Kewangan untuk 1.5 kredit-kemudian mereka mempunyai pilihan untuk memilih sama ada Keusahawanan Kewangan atau Kewangan Korporat, masing-masing 1.5 kredit. Pendekatan ini memberikan pelajar asas biasa belajar apa yang majikan jangkakan, di samping menggalakkan mereka untuk memilih fokus yang sesuai dengan keperluan dan aspirasi kerjaya.

Anda juga boleh memilih daripada pelbagai kursus elektif untuk melengkapkan program anda.

Ia menawarkan format kelas "menggigit bersaiz".

Kebanyakan kursus MBA adalah kelas 1.5-kredit, diajar dalam sesi tujuh minggu. Kajian kami menunjukkan bahawa bukan sahaja pelajar mahu lebih cepat, lebih "hadam" kursus disampaikan dalam pelbagai format-tetapi yang jenis kursus sebenarnya meningkatkan pembelajaran pelajar, terutamanya dalam talian.

The MBA disampaikan dalam enam sesi sepanjang tahun ini. Gabungan kelas 1.5-kredit dan lebih pendek sesi tujuh minggu mengekalkan kualiti program dan menjadikannya lebih mudah untuk memenuhi kelas ke dalam jadual sibuk anda. Ia juga berpotensi untuk mempercepatkan masa anda untuk melengkapkan program ini.

Traditional semester 15 minggu dengan kursus 3 kredit juga disediakan. Jika anda tidak perasan sudah you're dalam kawalan dan pilihan adalah milik anda.

Ia AACSB International bertauliah.

Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan adalah piawaian emas dalam sekolah perniagaan pentauliahan di seluruh dunia, kurang daripada 5 peratus daripada semua sekolah perniagaan di dunia telah dikurniakan ciri kecemerlangan ini. Kami terus mengekalkan standard akreditasi ini dan bangga untuk mengatakan bahawa perubahan kepada MBA kami memelihara dan walaupun mengukuhkan-kami akreditasi AACSB International.

Ia boleh didapati di kampus dan dalam talian.

The MBA memberikan peluang kepada pelajar untuk mengambil kelas di kampus talian dalam persekitaran Web yang menarik. Dan kita tahu bagaimana untuk mengajar dan menyampaikan program MBA talian selepas semua kami sekolah pertama di dunia yang menawarkan AACSB dalam talian yang diiktiraf program MBA.

Ia merupakan satu peluang yang luar biasa.

The MBA kekal pintar, tahap yang sangat berharga. Malah, ia mungkin lebih perlu sekarang berbanding sebelum ini. Tetapi seperti mana-mana produk atau perkhidmatan, ia mesti disesuaikan sebagai tuntutan perubahan pasaran. Kami mempunyai MBA yang menyediakan anda untuk sengit dunia yang, yang berkaitan di peringkat global. Ini adalah MBA masa depan yang cerah memuaskan, anda.

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh University of Baltimore, Merrick School of Business »

This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
840 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date