Baca keterangan rasmi

metodologi

Metodologi dalam talian kami menggabungkan perkembangan teknologi terkini yang menjadikan pembelajaran mudah, selesa dan berkesan dalam e-pembelajaran.

 • Dengan platform dalam talian inovatif yang membolehkan realisasi latihan interaktif dan perbincangan mengenai kes praktikal untuk membangunkan kemahiran dan analisis pengurusan.
 • Dengan simulator perniagaan lanjutan yang mencipta realiti sebuah syarikat dan kesan sebenar keputusan yang diambil untuk mengurusnya.
 • Dengan sesi tatap muka maya yang membolehkan pertukaran keraguan dan pengalaman dalam masa nyata dengan rakan sekerja dan guru.
 • Dengan video penjelasan para guru dalam setiap modul yang akan memudahkan pembelajaran dan membolehkan anda menyatukan konsep yang lebih baik.

Kaedah kerja terdiri daripada perancangan mingguan subjek, dengan seorang guru yang bertanggung jawab untuk mengiringi para pelajar di seluruh modul, menyelesaikan keraguan mereka dan menggalakkan penyertaan mereka dalam forum. Semua ini disokong oleh penggunaan "kaedah kes" untuk menyatukan pengetahuan yang diperoleh dan menerapkannya kepada realiti perniagaan.

Di samping itu, untuk menjamin tahap pembelajaran pelajar, satu pasukan tutor menjalankan susulan yang disesuaikan dengannya, menyokong mereka dan memotivasikan mereka setiap masa. Dengan cara ini, kami memperolehi tahap kepuasan dan penyempurnaan peserta yang tinggi.

Perjanjian dan Perjanjian Antarabangsa

Sejak penubuhannya, Instituto Europeo de Posgrado memperoleh komitmen antarabangsa yang kuat untuk mencapai, terima kasih kepada metodologi dalam talian 100%, menjangkau pelajar yang tinggal di mana sahaja di dunia. Ini membolehkan kami mempromosikan rangkaian antarabangsa di kalangan peserta kami, sangat penting, untuk pertukaran pengetahuan dan cara berfikir, dan untuk mewujudkan hubungan perdagangan yang mungkin. Berikutan dengan kerjaya antarabangsa ini, Instituto Europeo de Posgrado telah menandatangani Perjanjian Kerjasama dengan banyak institusi akademik.

Kenapa pilih MBA ini

Anda akan menjadi profesional yang dipetik, layak untuk menduduki jawatan pengurusan atau perantaraan, Pemasaran Digital, pembelajaran, secara praktikal dan dengan berita multimedia terkini, strategi, teknik dan alat persekitaran dalam talian.

 • Kerana ia akan membolehkan anda untuk menghadapi cabaran transformasi digital dalam organisasi, terima kasih kepada kajian bidang perniagaan yang berbeza dan mendalamkan dalam pelbagai aspek Pemasaran Digital.
 • Kerana pengkhususan dalam Pemasaran Digital akan menjadikan anda sebahagian daripada salah satu sektor dengan indeks pekerjaan yang tinggi di pasaran, menurut Laporan Sumber Daya Manusia Laporan Penyelidikan Randstad.
 • Kerana ia akan memberikan anda alat teori dan praktikal yang akan membolehkan anda bertindak balas dengan cepat dan berkesan terhadap masalah yang timbul dalam mana-mana bidang aktiviti pengurusan.
 • Oleh kerana ia akan memberikan visi global kepada syarikat dan Pemasaran Digital, membolehkan anda memahami pentingnya bidang ini dalam mencapai objektif strategik organisasi.
 • Kerana anda akan menyelidiki alat pemasaran terkini dan trend serta implikasi perniagaan mereka.
 • Kerana, sebagai protagonis latihan anda, anda boleh memilih jadual perjalanan di
 • e-Dagang atau Jualan, memberikan setem nilai kepada ijazah anda.
 • Kerana anda akan dilatih oleh jurulatih pakar yang dipilih oleh Google
 • untuk mendapatkan Persijilan Google AdWords (Pengiklanan Belanja).
 • Kerana anda akan mempunyai akses kepada satu siri sumber pendidikan penting untuk anda
 • Pembelajaran: Sekolah Kemahiran, dengan kursus yang memberi tumpuan kepada perkembangan anda
 • sebagai pengurus; Perpustakaan Abstrak, di mana anda akan dapati lebih daripada 400
 • ringkasan buku yang paling penting mengenai kepimpinan, keusahawanan,
 • inovasi dan komunikasi, antara lain; sesi masa nyata dalam masa nyata dengan
 • Pakar-pakar IEP yang akan mengemas kini pengetahuan anda secara berkala di kawasan
 • pengurusan perniagaan, dan kursus bahasa Inggeris; Penemuan Bahasa Inggeris, yang akan membolehkan anda
 • mengesahkan pengetahuan anda tentang bahasa Inggeris hingga ke level C2 atau Proficiency.
 • Kerana anda akan mendapat ijazah dua dari Instituto Europeo de Posgrado ( IEP ) dan
 • Universiti Rey Juan Carlos (URJC).

proses kemasukan

Bagi setiap panggilan proses kemasukan berikut dijalankan, berdasarkan pemilihan pelajar untuk tempat-tempat terhad yang ditawarkan:

 1. Kaunselor kemasukan IEP akan memaklumkan calon mengenai semua isu yang berkaitan dengan program serta proses dan syarat kemasukan.
 2. Calon mesti melengkapkan "borang kemasukan dan menghantarnya ke IEP bersama dengan Curriculum Vitae.
 3. Jawatankuasa Kemasukan akan mengkaji fail dan memaklumkan pelajar, jika sesuai, bahawa dia diberi tempat untuk mengkaji program tersebut.
 4. Sebaik sahaja sijil kemasukan diterima, pelajar mesti memformalkan pendaftarannya.

Bantuan belajar

Institut ini mempunyai program biasiswa yang boleh menampung sehingga 35% atau 40% dari kos tuisyen. Dalam setiap panggilan, bilangan biasiswa terhad ditawarkan berdasarkan keadaan peribadi, profesional dan ekonomi calon. Untuk adjudikasi, perintah permohonan yang ketat diikuti.

pembiayaan

Terdapat juga syarat-syarat pembiayaan khas, yang dipromosikan oleh kedua-dua Institusi, untuk membantu pelajar menanggung kos kursus melalui sistem pembayaran yang ditangguhkan melalui bayaran bulanan yang selesa disesuaikan dengan keperluan pelajar.

Kos: 24,952,075 COP $

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 12 lagi program yang ditawarkan oleh Instituto Europeo de Posgrado »

This course is Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
1500 
Sambilan
Price
24,952,075 COP
24,952,075 cop $
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date