Baca keterangan rasmi

Kolej Utica berkomitmen untuk menyediakan pelajar MBA dengan kemahiran yang diterapkan dan diterjemahkan yang dapat membantu mereka mencari pekerjaan peringkat tinggi di dunia perniagaan sebaik sahaja tamat pengajian. Untuk mencapai matlamat ini, Utica menawarkan beberapa pengkhususan MBA, dalam beberapa sektor perniagaan yang paling dalam permintaan.

Selepas menamatkan teras perniagaan, anda akan memilih empat kursus elektif peringkat siswazah yang akan menentukan pengkhususan anda atau bidang pengajian. Anda boleh memilih pengkhususan menasihati, yang dibangunkan oleh Utica College untuk memenuhi tuntutan khusus perniagaan hari ini, atau menyesuaikan kajian anda melalui pilihan MBA umum kami, di mana anda boleh memilih mana-mana empat kursus elektif peringkat siswazah yang ditawarkan.

Pengkhususan Keusahawanan disesuaikan untuk profesional kerjaya awal atau profesional kerjaya yang bermotivasi untuk membawa komunikasi, maklumat, atau idea perniagaan media untuk membuahkan hasil. Pelajar akan diperkenalkan kepada konsep asas yang menyokong model perniagaan media kontemporari dan mempelajari langkah-langkah yang diperlukan untuk melancarkan produk atau organisasi media. Pengkhususan termasuk konsep seperti analisis khalayak / pasaran, kepentingan aliran pendapatan yang pelbagai, penglibatan dan pengalaman pengguna, dan pembangunan prototaip.


Pilihan kerjaya termasuk:

  • Pengasas Perniagaan / Presiden
  • Kapitalis Ventura
  • Perunding Inovasi
  • CMO / CTO / CFO / CIO
Program diajar dalam:
English
Utica College Online

Lihat 48 lagi program yang ditawarkan oleh Utica College Online »

Tarikh Akhir Kemaskini October 8, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date