Baca keterangan rasmi

MBA dalam talian 30 jam kredit - Insurans dan Pengurusan Risiko adalah program siswazah yang berfokuskan secara strategik, yang direka untuk relevan dalam dunia perniagaan hari ini. Anda akan mendapat manfaat daripada kemahiran lanjutan di kawasan tumpuan anda yang dipilih, latihan yang memberi tumpuan kepada hasil, tugasan kepimpinan dengan organisasi dunia sebenar, dan alat simulasi strategi pasaran untuk hasil perniagaan yang sahih, semuanya dengan harga yang sangat berpatutan.

MBA dalam talian yang diiktiraf ACBSP juga menawarkan pilihan pembelajaran campuran di mana pelajar boleh memilih untuk menyempurnakan kursus teras mereka 100% dalam talian atau dalam gabungan dalam talian dan di kampus. Tidak ada keperluan mandatori orang tanpa mengira format.

MBA dalam talian menawarkan beberapa pengkhususan termasuk Polisi Siber, Keamanan Siber, Kewangan / Perakaunan, Pengurusan Penjagaan Kesihatan, Insurans dan Pengurusan Risiko , dan pilihan Umum yang membolehkan para pelajar membina pengkhususan mereka sendiri.


MBA - Insurans dan Pengurusan Risiko: menyediakan pengurus untuk memahami risiko bukan spekulasi yang dihadapi oleh perniagaan dan individu, serta bagaimana untuk mengurangkan risiko tersebut. Setelah selesai, anda akan mendapat kepakaran dalam isu-isu pengurusan risiko dan insurans seperti insurans hayat dan kesihatan, pendapatan kurang upaya, persaraan, pelaburan dan perancangan kewangan.

Pelajar yang lulus dari program Insurans dan Pengurusan Risiko MBA akan mempunyai pemikiran kritikal dan kemahiran analitis yang kuat dan akan dapat meneruskan beberapa kerjaya yang berbeza dalam sektor IRM, seperti

  • Penganalisis Penyelidikan Pasaran
  • Penganggar Kos
  • Penganalisis Pengurusan Risiko
Program diajar dalam:
English
Utica College Online

Lihat 48 lagi program yang ditawarkan oleh Utica College Online »

Tarikh Akhir Kemaskini October 8, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date