MBA dalam talian

Umum

Penerangan Program

MBA

Online Program MBA

Sediakan diri untuk persekitaran perniagaan global yang dinamik hari ini dengan Master 41-kredit kami program Pentadbiran Perniagaan (MBA). Dalam talian atau di kampus, anda akan mendapat pengetahuan eksekutif peringkat fungsi perniagaan utama dan bagaimana untuk memohon dalam dunia sebenar.

Matlamat dan Topik Kursus

Pemimpin yang berkesan mempunyai pemikiran pengurusan yang kuat dan kemahiran analisis kuantitatif, boleh memohon konsep akademik dalam situasi kerja sehari-hari dan menunjukkan etika goyah. Kami membantu anda membangunkan kemahiran dan kualiti serta melengkapkan anda untuk memimpin organisasi dari pelbagai saiz.

Online Program MBA

  • pemasaran
  • MBA Kepimpinan Talian
  • Pengurusan Sumber Manusia

Melalui kajian kes, penyelidikan dan analisis topik perniagaan semasa, anda akan belajar untuk menterjemahkan teori ke dalam aplikasi perniagaan praktikal. topik kursus termasuk:

  • kaedah penyelidikan perniagaan dan analisis kuantitatif
  • Pengurusan Sumber Manusia
  • strategi pengurusan
  • ekonomi pengurusan
  • Isu undang-undang dan etika dalam perniagaan
  • strategi pemasaran
Averett uni

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Format

Program-program sarjana ijazah diformatkan untuk kajian sengit dan penyiapan dipercepatkan dalam talian atau di kampus. Anda akan mengambil satu kelas pada satu masa dalam blok tujuh minggu. kelas kecil membolehkan perbincangan yang produktif dan perhatian peribadi daripada pengajar anda.

Yang ini Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan Online Adakah Untuk

Kami lebih suka profesional yang bekerja yang rasmi transkrip menunjukkan GPA 3.0 + dalam 60 kredit terakhir pengajian ijazah sarjana muda dan yang mempunyai sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman kerja sepenuh masa.

Hubungi kami hari ini atau meminta maklumat lanjut mengenai program MBA kami. Kemasukan keperluan, garis panduan pemindahan kredit, dan keperluan graduan yang digariskan dalam katalog kami mendapati di www.averett.edu. Satu Kaunselor Kemasukan akan membantu anda dengan proses kemasukan untuk program MBA.

transkrip ijazah rasmi dinilai oleh World Education Services (http://www.wes.org/) Perlu dihantar ke alamat berikut: University Averett, Program GPS, Attn: Christy Davis, 512 Bridge Street, Danville, Virginia, 24541.

Averett uni
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

For over 25 years, our Graduate and Professional Studies division (GPS) has offered continuing education specifically for working adults. More than 8,000 Averett GPS alumni have taken advantage of our ... Baca lebih lanjut

For over 25 years, our Graduate and Professional Studies division (GPS) has offered continuing education specifically for working adults. More than 8,000 Averett GPS alumni have taken advantage of our accelerated degree programs to develop the tools they need for success—in their careers and in their lives. They’ve earned improved career prospects. They’ve earned respect for themselves, and the right to call themselves a role model to others. They’ve earned so much more than a degree. And so can you. Baca Ringkas