Baca keterangan rasmi

Maklumat am

 • Modality: dalam talian
 • Tempoh: 1 tahun akademik
 • Kredit ECTS: 60
 • Pengarah: Encik Gonzalo Wandosell Fernández de Bobadilla

persembahan

Dalam ruang lingkup institusi Universiti Katolik San Antonio, pelaksanaan Guru ini bertindak balas terhadap komitmen untuk menawarkan pendidikan tinggi yang berkualiti, memberikan masyarakat dengan cara yang terbaik untuk pelupusan dan penyelidikannya.

Ijazah Sarjana Universiti Rasmi kini bertujuan untuk memperkayakan cadangan pendidikan bidang pengetahuan ini di Wilayah Murcia, untuk penyesuaian sebenar kepada dunia perniagaan, memenuhi keperluan masyarakat pengetahuan dan melengkapkan kemahiran dan kebolehan yang diperolehi dalam Ajaran kelas.

Kepentingan dan kaitan akademik, saintifik dan profesional MBA juga perlu diletakkan dalam konteks baru abad ke 21: transformasi yang kuat sedang berlaku di dalam masyarakat dan di pasaran buruh, yang mempunyai kesan penting terhadap tuntutan pendidikan tinggi untuk amalan profesional.

Dari pandangan akademik, saintifik dan profesional, cadangan Siswazah disokong oleh penyertaan pasukan guru PhD dari bidang pengetahuan yang berkaitan dengan pendidikan Guru.

MBA membolehkan pengembangan pengetahuan dan membolehkan pelajar untuk mengkhusus dalam pasaran buruh, dengan menyediakan pandangan yang luas dan fleksibel yang tidak tertakluk kepada rangka kerja yang tegar, mengajar untuk berfikir dan menganalisa, melarikan diri sistem pendidikan akademik ketinggalan zaman.

Program pengajaran yang diketengahkan mengandungi mata pelajaran yang biasanya diajarkan dalam kursus analog yang lain, menangani cara khusus dengan masalah orang-orang yang berkembang di dunia syarikat dalam konteks dunia saat ini. Secara profesional, kajian ini bertujuan untuk memberikan pelajar pengetahuan, teknik dan kemahiran yang diminta oleh syarikat dalam jawatan pengurusan mereka, untuk memberi mereka wawasan global dan pengintegrasian semua bidang fungsinya.

penerima

Para penerima Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) UCAM ini adalah graduan yang tidak mempunyai latihan sebelumnya dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan (peguam, jurutera, wartawan, siswazah di CAFD, dll.), Ingin memperoleh kompetensi yang diperlukan untuk dapat membangunkan, pada masa depan, keupayaan teknikal mereka dalam persekitaran pengurusan dan arah syarikat, sama ada untuk orang lain, atau mereka sendiri. Lulusan ADE yang ingin mendaftar akan mengkaji subjek yang sama seperti dalam Ijazah tetapi dari sudut pandangan yang lain.

peluang kerjaya

Master ini berfungsi sebagai pelengkap kepada latihan am, yang mesti mempunyai pengurus atau kakitangan yang terlibat dalam tugas pengurusan, untuk pengetahuan dan perkembangan syarikat yang lebih baik dalam semua aspek pentadbiran, ekonomi dan kewangan yang mengelilingi dan menyediakan pelajar untuk menjalankan profesionnya dalam syarikat dan dalam bidang Pengurusan dan Pentadbiran, menyiapkannya khusus untuk penyelesaian kegiatan dan konflik harian dan harian.

Oleh itu, graduan dalam MBA, setelah memperoleh latihan lanjutan yang ditawarkan oleh pakar khusus dan pelbagai disiplin, memungkinkan untuk mengadaptasi pengkhususan profesional mereka ke atas pengurusan syarikat, memudahkan Perancangan, Pengurusan, Kawalan dan Organisasi aktiviti-aktiviti mana-mana organisasi.

kurikulum

Semester 1

Modul biasa wajib (30 ECTS)

 • Persekitaran sosioekonomi dan undang-undang
 • Perakaunan dan kewangan
 • Pengurusan komersil dan pemasaran
 • Pengurusan HR dan kemahiran pengurusan
 • Strategi perniagaan

Semester ke-2

Modul pengkhususan (15 ECTS)

 • Pengurusan kewangan dan organisasi perniagaan
 • Strategi pemasaran

Modul praktikal (15 ECTS)

 • Pelatih luar dalam syarikat
 • Tesis Sarjana
Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Tarikh Akhir Kemaskini June 18, 2018
This course is Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
4,488 EUR
Harga: € 78.58 / ECTS; € 4,355 / Kursus
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date