ONLINESTUDIES

Online Sarjana Sastera dalam Pengajian Seni di Itali 2021

Ijazah sarjana adalah ijazah lanjutan yang pelajar boleh mendapat apabila mereka telah menyelesaikan kerja kursus yang diperlukan dalam bidang yang mereka pilih. ijazah MA boleh didapati dalam pelbagai kepakaran yang berbeza, yang membolehkan pelajar untuk menyesuaikan pelajaran ke matlamat kerjaya dan kehidupan masa depan mereka.

Seni merujuk kepada mana-mana bidang pengajian yang melibatkan lebih pemikiran kreatif berbanding dengan saintifik, pemikiran matematik. banyak program seni memberi tumpuan kepada sastera, manakala yang lain melibatkan mengamalkan seni halus seperti lukisan atau muzik.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Online Sarjana Sastera dalam Pengajian Seni di Itali

1 Hasil dalam Pengajian Seni, Itali Filter

Sarjana dalam talian dalam Pengurusan Seni & Budaya

Rome Business School
MA
Apr. 2021
<
Separuh masa
<
12 bulan
English
Online

Master Online Rome Business School dalam Pengurusan Seni & Budaya Rome Business School dirancang dan dibangunkan dengan memperhatikan keperluan mereka yang pertama kali me ...

Baca lebih lanjut