Filter
MA
Emiriah Arab Bersatu Secara: Sambilan

Online Sarjana Sastera dalam Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu 2020

Ijazah sarjana adalah program akademik maju yang boleh mengambil kira-kira dua tahun sepenuh masa persekolahan untuk mendapatkan, dengan syarat pelajar telah menerima ijazah sarjana muda. Pendapatan MA yang boleh membantu pelajar mencapai matlamat pendidikan mereka dan menetapkan mereka di jalan ke arah mencapai matlamat profesional mereka. 

Dalam pengertian yang lebih luas, pendidikan boleh ditakrifkan sebagai apa-apa pengalaman formatif yang mempunyai beberapa jenis kesan ke atas individu. Ini seterusnya boleh memberi kesan cara individu, atau pelajar, berfikir, merasakan, atau perbuatan. Pedagogi adalah istilah penting dalam pendidikan yang merujuk kepada metodologi pengajaran.

 

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Online Sarjana Sastera dalam Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pendidikan, Emiriah Arab Bersatu

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Stafford

Sarjana dalam Pendidikan Antarabangsa dari Universiti Leicester akan memberi tumpuan kepada isu pendidikan kontemporari nasional dan antarabangsa. Belajar untuk melakukan ... [+]

Peringkat di 10 teratas oleh The Guardian University Guide, 2015 (kategori Pendidikan). Sebuah kenderaan yang kuat untuk pembangunan peribadi dan profesional.

MA International Education (MAIE) dengan pembelajaran jarak jauh adalah kursus yang menarik dan inovatif. MAIE direka untuk memenuhi keperluan dan kepentingan spektrum pengamal yang luas termasuk guru, pengurus sekolah dan profesional pendidikan dalam sektor pendidikan formal dan tidak formal. Ia akan memberi manfaat kepada anda sebagai individu dan membolehkan anda menyumbang kepada kejayaan organisasi anda.

Syarat kemasukanIjazah kepujian UK pada kelas 2: 2 atau ke atasAtau setara dengan universiti bukan Inggeris seperti GPA 3 (setara AS) atau ke atasPemohon perlu menunjukkan sekurang-kurangnya dua tahun pengalaman (tidak semestinya berturut-turut) dalam peranan profesional (dibayar atau belum dibayar) sebagai pendidik. Permohonan adalah dialu-alukan daripada mereka yang terlibat dalam pendidikan di peringkat rendah, menengah atau tinggi, serta mereka yang bekerja dalam organisasi lain, contohnya kerajaan, NGO, muzium dan galeri.... [-]
Emiriah Arab Bersatu United Arab Emirates Online Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
24 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stafford

Sarjana Sastera dalam Pengajaran Bahasa Inggeris memberikan keupayaan untuk mencerminkan, menganalisis dan menilai secara kritis konsep pengajaran dan pembelajaran bahasa ... [+]

Peringkat di atas 10 oleh The Guardian University Guide, 2015 (Kategori Pendidikan). Sebuah kenderaan yang kuat untuk perkembangan peribadi dan profesional.

Sama ada anda hanya memasuki bidang TESOL atau sudah lama berlatih, cara terbaik untuk meningkatkan pengetahuan anda dan mengembangkan peluang kerjaya anda adalah dengan mengikuti ijazah Sarjana Sastera dalam Linguistik Terapan dan TESOL. Program ini membolehkan anda mengembangkan pengetahuan anda tentang aspek teori dan praktikal pengajaran bahasa semasa. Anda mempunyai peluang untuk bertukar idea dengan profesional pengajaran bahasa berpengalaman lain dari pelbagai konteks yang berbeza.

The Applied Linguistics MA dan TESOL adalah kursus khusus, yang dimaksudkan untuk pemohon yang sudah mempunyai pengalaman minimum 2 tahun pengajaran bahasa Inggeris di dalam kelas dan yang ingin melakukan pengembangan akademik dan profesional lagi.... [-]

Emiriah Arab Bersatu United Arab Emirates Online Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
30 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu