ONLINESTUDIES

Online Sarjana Sastera dalam Sastera di Itali 2021

Ijazah sarjana adalah program akademik maju yang boleh mengambil kira-kira dua tahun sepenuh masa persekolahan untuk mendapatkan, dengan syarat pelajar telah menerima ijazah sarjana muda. Pendapatan MA yang boleh membantu pelajar mencapai matlamat pendidikan mereka dan menetapkan mereka di jalan ke arah mencapai matlamat profesional mereka. 

Arts kajian menggabungkan sejarah, budaya dan amalan pelbagai bentuk seni yang berbeza. Contoh bidang topik termasuk ukiran, filem, lukisan, alat muzik, teater, dan fotografi. Program sering menggabungkan pembelajaran bilik darjah dengan tangan-on kerja.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Online Sarjana Sastera dalam Sastera di Itali

1 Hasil dalam Sastera, Itali Filter

Sarjana dalam talian dalam Pengurusan Seni & Budaya

Rome Business School
MA
Apr. 2021
<
Separuh masa
<
12 bulan
English
Online

Master Online Rome Business School dalam Pengurusan Seni & Budaya Rome Business School dirancang dan dibangunkan dengan memperhatikan keperluan mereka yang pertama kali me ...

Baca lebih lanjut