ONLINESTUDIES

Online Sarjana Sastera dalam Pengajian Muzium di Amerika Syarikat 2021

Ijazah sarjana adalah program akademik maju yang boleh mengambil kira-kira dua tahun sepenuh masa persekolahan untuk mendapatkan, dengan syarat pelajar telah menerima ijazah sarjana muda. Pendapatan MA yang boleh membantu pelajar mencapai matlamat pendidikan mereka dan menetapkan mereka di jalan ke arah mencapai matlamat profesional mereka. 

Muzium Kajian MA direka terutamanya bagi mereka yang ingin mengambil bahagian dalam profesion muzium atau lain melanjutkan pengajian PhD pada topik museological. Ia memberikan keseimbangan amalan dan falsafah bagi murid-murid dari pelbagai latar belakang akademik dan budaya.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Online Sarjana Sastera dalam Pengajian Muzium di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengajian Muzium, Amerika Syarikat Filter

Sarjana Seni dalam Pengajian Muzium

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
MA
<
Separuh masa
English
Online

The Johns Hopkins MA dalam Kajian Muzium menawarkan perspektif teori dan amalan muzium dalam persekitaran teknologi, sosial dan politik yang berubah. Diperhatikan profesional ...

Baca lebih lanjut