MA dalam Kepimpinan Organisasi - Pengurusan Organisasi

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Sarjana Seni Dalam Kepimpinan Organisasi

Menjadi pemimpin yang dipilih oleh orang lain untuk diikuti. Sarjana Seni dalam Kepimpinan Organisasi dalam talian di Universiti Lewis membina keupayaan bawaan anda untuk memberi inspirasi kepada orang lain, menanamkan dalam diri anda kemahiran, teknik, teori, dan perspektif yang lebih maju yang membolehkan anda untuk memberi kuasa dan memberi motivasi kepada orang dalam organisasi anda. Kurikulum ini direka dengan contoh-contoh dunia yang sebenar dan Projek Capstone disepadukan, jadi pengetahuan yang diperoleh dapat diterapkan langsung ke kerjaya anda.

Reka bentuk Bagaimana Anda Ingin Memimpin

Program MA dalam talian Lewis dalam Program Kepimpinan Organisasi menawarkan lima kepekatan unik, jadi anda dapat menyesuaikan pendidikan anda untuk memenuhi aspirasi profesional anda dan menjadi pemimpin yang berkesan. Sasarkan kepimpinan anda dengan tumpuan dalam:

  • Konsentrasi Pengurusan Organisasi - Kepekatan orang ramai ini akan memberi anda alat pengurusan, kemahiran kepimpinan dan pemahaman tingkah laku manusia untuk memastikan pekerja bekerjasama dengan berkesan dan cekap. Topik-topik yang diliputi sepanjang kursus ini akan membantu anda menumpukan kepimpinan anda, sehingga anda dapat mengurus organisasi dengan ukuran, budaya atau fungsi apa pun. Apabila program selesai, anda bersedia untuk mengamalkan dan menggunakan teori pembangunan pasukan, membaca dan menulis teks kewangan, bersama-sama dengan penyelidikan dan memahami budaya organisasi.
    • 100% format dalam talian.
    • Selesaikan dalam masa 2 tahun.

Mengapa memilih Universiti Lewis?

  • Peribadi, pendidikan yang fleksibel yang sesuai dengan matlamat profesional anda, dengan pilihan untuk memilih tumpuan yang disasarkan dalam Pengurusan Organisasi.
  • Kerja kursus yang bersesuaian dan menarik didasarkan pada contoh dunia nyata dan menggabungkan projek batu kapur, memastikan bahawa apa yang anda pelajari di bilik darjah akan segera digunakan untuk kerjaya anda.
  • Fakulti berpengalaman yang mempunyai pengalaman industri yang hebat dan yang berkongsi minat mereka terhadap kepimpinan organisasi dan pembelajaran terkini dalam bidang yang kompetitif.

Keperluan Kelayakan

Ijazah Sarjana Muda dari universiti terakreditasi atau universiti / IPK Minimum 3.0 pada skala 4.0 / Pemohon dengan GPA di bawah 3.0 boleh diterima secara bersyarat / 24 tahun / 3 tahun pengalaman kerja.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Lewis University is a regionally accredited, not-for-profit university committed to student success. Lewis offers 5 in-demand, online Master's degrees (Organizational Leadership, Criminal Justice, Com ... Baca lebih lanjut

Lewis University is a regionally accredited, not-for-profit university committed to student success. Lewis offers 5 in-demand, online Master's degrees (Organizational Leadership, Criminal Justice, Computer Science, Data Science, and Public Safety Admin.) as well as 5 online Graduate Certificates (Higher Edu. Leadership, Org. Leadership, Prof. Coaching, Data Science and Bioinformatics). Take your career to the next level with advanced education to fit your lifestyle and achieve your goals. Baca Ringkas