MA / PGDip / PGCert dalam Hal Ehwal Antarabangsa

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Sistem politik antarabangsa kini mengalami tempoh pergolakan yang paling penting sejak berakhirnya Perang Dingin. Hal Ehwal Antarabangsa kami MA / PG Dip / PG Cert, dengan spesialisasi dalam Siber Security and Espionage

Dengan Pathways pakar MA, anda akan memajukan hasil kursus yang memudahkan perjalanan anda ke arah laluan kerjaya tertentu. Modul kursus kami telah digambarkan sebagai "transformatif" dan "sektor yang utama"; secara asasnya mengubah cara pelajar memahami landskap keselamatan dan pertahanan global. Berbekal kajian dan hasil penyelidikan teratas ini, kami menjangkakan bahawa graduan kami akan menjalankan kedudukan kepimpinan kritikal dalam bidang yang berkaitan dengan keselamatan.

Melukis kandungannya dari Sekolah Pengajian Keselamatan kami - komuniti akademik terbesar seumpamanya di dunia - kursus ini menggunakan sambungan mendalam pasukan pengajaran kami kepada organisasi keselamatan di seluruh dunia untuk memberikan hasil pembelajaran yang paling tinggi dan pengalaman yang diterajui oleh pengalaman. Kursus tuan lengkap ini diajarkan 100% secara dalam talian, membolehkan anda untuk meningkatkan pendidikan anda bersama-sama dengan kerjaya anda agar anda dapat mencapai aspirasi anda tanpa memecah kerjaya. Kurikulum fleksibel dua hingga empat tahun sesuai dengan komitmen kerja dan komitmen hidup anda.

Syarat kemasukan: Biasanya sarjana sarjana 2: 1. Lawati halaman program untuk maklumat lanjut.

Semua program King's College London (dalam talian) diajar dalam bahasa Inggeris.

Faedah Utama

 • Dapatkan hasil pembelajaran yang lemah dalam bidang hal ehwal antarabangsa.
 • Ketahui sejarah, hubungan antarabangsa, teori strategik dan politik yang mengelilingi cabaran keselamatan yang paling rumit di dunia.
 • Melukis pengetahuan dan penyelidikan dari Jabatan Pengajian Pertahanan, Sekolah Pengajian Keselamatan dan Fakulti Sains Sosial dan Dasar Awam.
 • Belajar dari ahli akademik berprofil tinggi dalam bidang keselamatan dan pertahanan.
 • Masa rangkaian berstruktur, membolehkan anda mengembangkan hubungan profesional yang bermakna dengan rakan-rakan yang berfikiran sedar.
 • Mendapatkan Pensyarah PG dalam masa kurang dari satu tahun, Diploma Pascasiswazah dalam tempoh 16 bulan dan MA dalam tempoh dua tahun.
 • Dengan saiz kelas kecil, anda mendapat manfaat daripada interaksi pengajar yang rapat dan kerjasama dengan pelajar lain dari mana-mana di dunia.

Kelebihan pembelajaran jarak jauh

 • Akses bahan pelajaran dan kuliah pada bila-bila masa, dari mana sahaja anda berada di dunia.
 • Mulakan dan selesaikan kemudahan anda dengan enam pintu masuk setiap tahun.
 • Sistem pembelajaran karusel unik kami membolehkan anda belajar mengikut kadar anda sendiri.
 • Menggunakan semua perkhidmatan universiti tanpa perlu melawat kampus, termasuk perkhidmatan kerjaya, kesejahteraan dan kecacatan.
 • Fleksibiliti, supaya anda boleh belajar untuk mencapai aspirasi anda tanpa mengambil rehat dari kerjaya anda.

Butiran kursus

Hal Ehwal Antarabangsa MA / PG Dip / PG Cert adalah kursus baru yang menggabungkan hubungan antarabangsa, sejarah ketenteraan, kajian strategik dan kajian keselamatan serantau untuk mendidik pelajar dalam isu-isu asas yang berkaitan dengan keselamatan antarabangsa dan politik konflik. Dengan modul yang merangkumi hubungan antarabangsa, strategi dan sejarah konflik, keselamatan siber, kecerdasan dan konflik di masa depan, pendekatan multidisiplin kursus membolehkan anda memperoleh pemahaman holistik mengenai industri keselamatan global dan cabaran yang dihadapi.

Serta bidang subjek terasnya, kursus ini bertujuan untuk mengubah keupayaan penyelidikan anda, dengan modul kemahiran yang difokuskan pada pemikiran kritis dan penilaian keterangan. Anda perlu melengkapkan disertasi penyelidikan diri yang akan melancarkan anda ke dalam perbualan akademik di sekitar urusan antarabangsa.

Keselamatan Siber adalah isu yang rumit dan semakin mendesak dalam dunia digital yang kini didigitalkan. Takrif istilah itu sendiri adalah luas, meliputi kedua-dua pemahaman tentang apa yang merupakan serangan 'cyber' serta alat pertahanan, arsitektur pengawasan, pengurusan data dan kempen maklumat. Kemunculan kecerdasan buatan menambah tahap risiko yang lebih besar ke landskap digital yang sudah rumit. Hal Ehwal Antarabangsa MA dengan spesifik Keselamatan Siber membantu pelajar memahami teori di sebalik dunia yang kompleks ini, menyiasat aspek-aspek yang berlainan dalam industri dengan matlamat menawarkan pemahaman praktikal tentang strategi keselamatan dan pendekatan.

The Espionage dan Pengawasan (ES) Pathway meneroka sejarah risikan sejak 60 tahun yang lalu sebagai asas untuk memahami teori dan strategi yang terlibat dalam pengumpulan dan analisis. Bidang yang menarik ini mengambil aspek baru pada abad ke-21 apabila teknologi digital dan kecerdasan buatan menggambarkan pemahaman kita tentang sifat maklumat. ES adalah praktikal, sejarah dan teoretikal, meletakkan asas untuk kerjaya yang berkaitan dengan kecerdasan.

Format kursus dan penilaian

Mengajar

Program ini telah direka khusus untuk penonton dalam talian. Ia menggunakan pelbagai aktiviti interaktif untuk menyokong pembelajaran termasuk forum perbincangan, bacaan dalam talian, ceramah interaktif, video dan tutorial dalam talian. Pelajar dijangka mengambil kira 22 jam pengajian seminggu. Sebagai tambahan kepada sumber pembelajaran dalam talian yang direka khusus untuk program ini, para pelajar akan mendapat akses ke perkhidmatan Perpustakaan King's London London termasuk sumber elektronik dan tutor dalam talian yang menyokong.

Penilaian

Pelajar-pelajar dalam program ini dinilai melalui gabungan kerja kursus bertulis dan persembahan dalam talian. Kaedah penilaian mungkin berbeza antara modul tetapi setiap modul akan merangkumi satu atau lebih kaedah ini. Kaedah kajian dan kaedah penilaian yang terperinci di atas adalah tipikal dan memberikan anda petunjuk yang baik tentang apa yang diharapkan. Walau bagaimanapun, mereka mungkin berubah jika modul program berubah.

Prospek kerjaya

Kursus ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin meneruskan kerjaya dalam mana-mana industri yang menangani kebimbangan mengenai hal ehwal antarabangsa. Ini termasuk peranan dalam Perkhidmatan Awam, NGO, kerajaan tempatan atau nasional, angkatan bersenjata, Pejabat Rumah, pemikir polisi, atau syarikat perisikan dan keselamatan persendirian. Ia juga mungkin sesuai untuk wartawan atau penasihat parlimen yang melaporkan isu-isu antarabangsa.

Kursus ini membentangkan pelajar dengan pengetahuan terkini dalam strategi diplomatik dan keselamatan antarabangsa dengan matlamat memajukan mereka ke jawatan peringkat kepimpinan dalam bidang ini. Ini menjadikannya ideal untuk para profesional yang berharap untuk memajukan kerjaya mereka yang sedia ada atau mengubah kerjaya menjadi profesion dalam politik antarabangsa atau konflik.

Testimoni

Kehidupan kerja saya sangat sibuk. Saya banyak bepergian dan juga perlu menghabiskan masa di rumah dengan keluarga saya. Saya tahu saya terpaksa menyesuaikan diri dan entah bagaimana sesuai dengan kursus di antara komitmen lain. Sama ada anda berada di rumah atau bekerja, anda boleh mendapat akses kepada kursus pada bila-bila masa. Kursus ini dirancang dengan cara yang sesuai dengan pekerjaan saya dan kehidupan peribadi, sebab itulah saya memilihnya.

- Salio, pelajar Online King

Maklumat penting

 • Tempoh: MA: minimum 2 tahun, maksimum 6 tahun; PGDip: minimum 16 bulan, maksimum 4 tahun; PGCert: minimum 8 bulan, maksimum 3 tahun
 • Tuisyen: pembelajaran dalam talian / jarak jauh
 • Kod kursus: 123
 • Institusi penganugerahan: King's College London
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Baca lebih lanjut

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Baca Ringkas