ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Pengajian Teknologi di Hungary 2021

Kursus adalah individu kelas yang boleh diambil di universiti-universiti, kolej, maktab rendah dan sekolah perdagangan di seluruh dunia. Untuk lebih besar fleksibiliti, banyak sekolah juga menawarkan kelas dalam talian. Pelajar boleh mengambil kelas individu atau mengikuti program ijazah.

Salah satu aspek yang paling besar teknologi ialah apabila ia tertanam dalam mesin dan peranti, sebahagian besar masa individu yang mengendalikan mesin atau peranti yang tidak perlu memahami khusus bagaimana kerja-kerja teknologi. Sebagai contoh, seseorang yang menggunakan komputer tidak perlu memahami mekanik cakera keras untuk mendapat manfaat daripada menggunakannya.

Hungary adalah negara daratan di Eropah Tengah. Ia terletak di Lembangan Carpathian dan bersempadan dengan Slovakia ke utara, Ukraine dan Romania ke timur, Serbia dan Croatia ke selatan, Slovenia ke barat daya dan Austria ke barat.

Online Kursus dalam Pengajian Teknologi di Hungary

2 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Hungary Filter

Kursus: Reka bentuk lanjutan untuk kajian maya Kelestarian

Institute of Advanced Design Studies
Kursus
<
Separuh masa
English
Online

Kursus Advanced Design for Sustainability (ades4s) adalah program transdisipliner yang dibina secara unik untuk melatih pelajar untuk merapatkan penemuan dan perkembangan sain ...

Baca lebih lanjut

Kursus: Reka Bentuk Lanjutan untuk Kelestarian

Institute of Advanced Design Studies
Kursus
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
9 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Kursus Reka Bentuk Lanjutan untuk Kelestarian (ades4s) menawarkan program transdisipliner yang kreatif dan kreatif selama satu tahun kepada pelajar pasca siswazah dari semua l ...

Baca lebih lanjut