ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Teknologi Maklumat di Norway 2021

Salah satu cara yang terbaik untuk mencapai matlamat kerjaya melabur dalam pendidikan tinggi. Dengan mengambil kursus dalam bidang mereka, pelajar menunjukkan komitmen kepada kerjaya mereka. Kelas-kelas individu boleh memberi kemahiran yang berharga dan latihan lanjutan.

Satu teknologi maklumat pelajar belajar boleh mengambil pelbagai kursus teknologi dan meneroka tema seperti kecerdasan buatan, pengaturcaraan, perkakasan dan perisian. Mereka boleh belajar bagaimana untuk menentukan keperluan teknologi organisasi dan melaksanakan penyelesaian yang betul.

Norway, secara rasmi Kerajaan Norway, adalah sebuah negara raja berperlembagaan kesatuan Scandinavia yang wilayahnya terdiri daripada bahagian barat Semenanjung Scandinavia, Jan Mayen, kepulauan Artik di Svalbard dan Pulau Bouvet subantarctic. Pendidikan tinggi di Norway ditawarkan oleh pelbagai tujuh universiti.

Online Kursus dalam Teknologi Maklumat di Norway

3 Hasil dalam Teknologi Maklumat, Norway Filter

AI dan Big Data dalam Kursus Peningkatan Kesihatan Global - Universiti Perubatan Taipei

FutureLearn
Kursus
<
Separuh masa
<
4 minggu
English
Online

Ketahui bagaimana perkongsian data di sektor penjagaan kesihatan berpotensi meningkatkan hasil perubatan di seluruh dunia.

Baca lebih lanjut

Ijazah Tinggi Profesional dalam Rangkaian dan Keselamatan IT

Noroff School of Technology and Digital Media
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Online

Pendidikan IT Praktikal yang mengajar anda untuk mencegah penggodaman dan jenayah komputer. Keperluan bertambah untuk kecekapan keselamatan IT memberikan peluang pekerjaan yan ...

Baca lebih lanjut

Pengamal Pengkomputeran Awan dengan Kursus Asas Awan Akademi AWS - Universiti Coventry

FutureLearn
Kursus
25 Jan 2021
<
Separuh masa
<
12 minggu
English
Online

Bina kemahiran teknikal yang anda perlukan untuk bekerja di sektor pengkomputeran awan yang berkembang pesat dan bersiap sedia untuk mendapat Persijilan AWS.

Baca lebih lanjut