Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Sukan 2019/2020

Kursus adalah program pendek yang membolehkan pelajar untuk belajar topik tertentu. Tidak seperti program ijazah, kursus adalah bertujuan untuk disiapkan dengan cepat supaya pelajar boleh memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya mereka.

Apa yang kursus dalam talian dalam sukan? jenis ini sudah tentu boleh berbeza dari segi kandungan. Satu kursus sukan boleh meliputi perkara berkaitan dengan bermain, bimbingan dan mengurus sukan. Pelajar boleh belajar mengenai peraturan sukan yang berbeza, kaedah latihan, teknik kejurulatihan dan pengurusan perniagaan daripada pasukan sukan. Kursus juga boleh meliputi kaedah kepimpinan, etika, anatomi, fisiologi, psikologi dan kaedah kejurulatihan. Topik-topik lain yang boleh dimasukkan dalam kurikulum kursus termasuk pemakanan sukan, perubatan, pertolongan cemas, pemasaran, pengurusan kakitangan dan pengumpulan dana.

Bergantung kepada jenis kursus sukan pelajar mengambil, dia boleh mendapat kemahiran dalam pengurusan dan kepimpinan yang boleh digunakan dalam hampir mana-mana kedudukan.Pelajar juga boleh mendapatkan kemahiran dalam bimbingan dan latihan yang boleh membolehkan mereka untuk layak lebih hands-on jawatan dalam industri sukan.

anggaran kos untuk kursus sukan yang terbaik diperolehi daripada setiap sekolah. Kos berubah-ubah disebabkan oleh perbezaan tuisyen dan program struktur.

Kerana kursus sukan berbeza begitu banyak dalam kandungan dan fokus, pelajar yang tamat kursus boleh disediakan untuk pelbagai kerjaya. Pelajar boleh menjadi jurulatih, pelatih peribadi, ejen, wakil, ejen perkhidmatan pelanggan atau pengurus dalam industri sukan. kerjaya lain yang mungkin termasuk eksekutif jualan, eksekutif pemasaran dan pengurus promosi. Sesetengah pelajar mungkin ingin memulakan perniagaan mereka sendiri, seperti kelab kesihatan atau gimnasium, atau mungkin ingin memulakan pasukan sukan amatur. Terdapat juga pilihan untuk meneruskan ke program ijazah dalam mata pelajaran yang berkaitan dengan sukan.

Satu kursus sukan boleh membenarkan anda untuk mengambil cinta anda sukan dan meletakkan ia untuk kegunaan praktikal.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Sukan

Shaw Academy

Program Berat Badan Ultimate direka khusus untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang komprehensif, yang penting untuk mencapai matlamat peribadi dan p ... [+]

Program Berat Badan Ultimate direka khusus untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang komprehensif, yang penting untuk mencapai matlamat peribadi dan profesional anda. Ia menawarkan strategi komprehensif untuk mengurangkan berat badan dan mencegah penyakit yang berkaitan dengan berat badan, bagi mereka yang serius mengenai kesihatan mereka. Biarkan ahli pemakanan pakar dan pakar pemakanan kami memulakan anda di landasan untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang penurunan berat badan atau mencapai matlamat pemakanan yang dikehendaki. Anda akan belajar cara mendapatkan hasil yang berpanjangan, berkesan sehingga mendaftar sekarang untuk mula belajar./>

Butiran kursus

PELAJARAN 1 - GMO, Pelengkap Makanan Dan Makanan Organik... [-]

Ireland Ireland Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International Career Institute

pengurusan sukan adalah satu bidang menarik yang tidak sukar untuk memasuki jika anda mempunyai kemahiran yang betul. Belajar ini dari kursus pengurusan sukan yang kompre ... [+]

pengurusan sukan merupakan satu bidang menarik yang tidak sukar untuk memasuki jika anda mempunyai kemahiran yang betul. Belajar ini dari kursus pengurusan sukan yang komprehensif ICI dan yakin dalam memulakan kerjaya yang menyegarkan. Selain itu, anda tidak perlu menghabiskan tahun untuk merebut sijil atau diploma kerana anda mempunyai pilihan untuk mendapatkannya dalam masa beberapa minggu di ICI.

Rangka Kursus

Kami kursus pengurusan sukan dibangunkan dengan pemimpin-pemimpin dalam industri supaya anda boleh mengharapkan maklumat praktikal dan terkini.

Sukan - Apa itu All About Konteks Sporting Sektor Sukarela Pembangunan Sukan KEPIMPINAN Bekerjasama Orang Pengurusan Organisasi Pengurusan dalam Amalan Cabaran pengurusan pemasaran Pengurusan Acara Kemahiran peribadi Prospek kerjaya ... [-]
United Kingdom London
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International Open Academy

Cari ceruk anda dalam industri sukan yang menarik dan berkembang dengan mewakili orang sukan dan pastikan mereka mendapat peluang terbaik. ... [+]

Mengenai kursus ini

Cari ceruk anda dalam industri sukan yang menarik dan berkembang dengan mewakili orang sukan dan pastikan mereka mendapat peluang terbaik.

Suatu pekerjaan biasanya merupakan cara untuk berakhir; cara untuk mendapatkan wang supaya anda dapat menjalani kehidupan yang anda mahukan. Tetapi, bagaimana jika pekerjaan anda adalah kehidupan yang anda mahukan dan bukan sekadar gaji? Industri sukan terus berkembang, dan orang-orang setiap hari sedang mencari kerjaya yang mereka cintai.

Jika anda berminat menjadi salah satu daripada banyak orang yang mencari kepuasan kerja dalam industri yang mereka suka, maka kursus Ejen Sukan dalam talian kami adalah semua yang anda perlukan untuk memulakan anda. Setiap hari, pemain akan mendapat kontrak baru oleh pasukan dan penaja, dan keperluan untuk agen sukan untuk mewakili mereka dan membuat mereka kontrak terbaik mungkin semakin meningkat.... [-]

United Kingdom London
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
60 hari
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade Europeia

Pengarah Bola Sepak Sukan adalah pemimpin struktur ini yang mengurus semua isu yang berkaitan dengan pengurusan dan pembinaan skuad, bersinergi dengan model permainan jur ... [+]

Mengenai Wiki

Membina budaya sukan yang diwujudkan dalam struktur yang diselaraskan adalah penting untuk prestasi sukan kelab bola sepak.

Pengarah Bola Sepak Sukan adalah pemimpin struktur ini yang mengurus semua isu yang berkaitan dengan pengurusan dan pembinaan skuad, bersinergi dengan model permainan jurulatih dan penanda aras pertumbuhan industri. Pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan oleh Pengarah Bola Sepak Sport untuk menguasai tugasnya dengan betul dan berkesan termasuk dimensi pengurusan bola sepak, pengenalan pemain dan pengambilan, kepemimpinan, komunikasi dan perundingan.

Kursus ini akan menyediakan profesional ini dengan semua kandungan yang Pengarah Bola Sepak harus menguasai supaya dia dapat memenuhi cabaran yang dibawanya oleh kelabnya setiap hari dalam cara yang lebih selamat dan lebih berkemampuan.... [-]

Portugal Lisbon
Oktober 2019
Portugis
Sepenuh masa
Sambilan
60 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu