close

Penapis

Lihat Hasil

Online Kursus-kursus dalam Sistem Maklumat di UK 2021

Salah satu cara yang terbaik untuk mencapai matlamat kerjaya melabur dalam pendidikan tinggi. Dengan mengambil kursus dalam bidang mereka, pelajar menunjukkan komitmen kepada kerjaya mereka. Kelas-kelas individu boleh memberi kemahiran yang berharga dan latihan lanjutan. Sistem maklumat memperkenalkan pelajar kepada kelas yang berkisar sains perniagaan dan komputer untuk memupuk mereka dengan pen… Baca lebih lanjut

Salah satu cara yang terbaik untuk mencapai matlamat kerjaya melabur dalam pendidikan tinggi. Dengan mengambil kursus dalam bidang mereka, pelajar menunjukkan komitmen kepada kerjaya mereka. Kelas-kelas individu boleh memberi kemahiran yang berharga dan latihan lanjutan.

Sistem maklumat memperkenalkan pelajar kepada kelas yang berkisar sains perniagaan dan komputer untuk memupuk mereka dengan pengetahuan kerja masing-masing, dan bagaimana untuk menggunakan pengetahuan ini digabungkan untuk bekerja dalam beberapa kerjaya yang wujud dalam industri lain popular pemasaran, perniagaan dan.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Online Kursus dalam Sistem Maklumat di UK

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
MSc
format_list_bulleted Penapis
FutureLearn
Coventry , United Kingdom

Kursus ini akan memperkenalkan anda kepada prinsip reka bentuk keselamatan maklumat dan mengajar anda mengenai kesannya terhadap sistem selamat.

Kursus ini akan memperkenalkan anda kepada prinsip reka bentuk keselamatan maklumat dan mengajar anda mengenai kesannya terhadap sistem selamat. -
Kursus
Separuh masa
10 minggu
English
Online
 
FutureLearn
London , United Kingdom +2 Lagi

Ketahui bagaimana dan mengapa antara muka perbualan telah berkembang dan cara teknologi baru yang menarik ini berkembang.

Ketahui bagaimana dan mengapa antara muka perbualan telah berkembang dan cara teknologi baru yang menarik ini berkembang. -
Kursus
Separuh masa
2 minggu
English
Online
 
FutureLearn
London , United Kingdom +1 Lagi

Ketahui cara menangani data dalam ekonomi digital dengan selamat, selamat dan terhormat.

Ketahui cara menangani data dalam ekonomi digital dengan selamat, selamat dan terhormat. -
Kursus
Separuh masa
3 minggu
English
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini