ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Seni Bina Landskap di UK 2021

Kursus adalah unit individu kajian yang boleh diambil secara tunggal atau sebagai suatu siri kelas tertumpu di kawasan tertentu pengajian. Kelas-kelas individu boleh berbeza-beza, kos, dan bilangan sesi setiap minggu.

Seni bina landskap melibatkan bekerja dengan tumbuh-tumbuhan, pokok-pokok, pokok renek dan tumbuh-tumbuhan hijau yang lain untuk menghasilkan persekitaran yang menenangkan dan bersatu padu. Landskap arkitek bertanggungjawab untuk mereka bentuk taman-taman awam dan taman-taman, kampus kolej, dan juga monumen dan taman-taman peringatan.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Online Kursus dalam Seni Bina Landskap di UK

2 Hasil dalam Seni Bina Landskap, United Kingdom Filter

Kursus dalam landskap

International Career Institute
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Online

ICI memberikan anda peluang untuk belajar daripada profesional landskap berjaya supaya anda boleh mendapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk membina kerjaya anda sendiri d ...

Baca lebih lanjut

Padang reka bentuk

Distance Learning Centre
Kursus
<
Separuh masa
<
120 jam
English
Online

The Garden Design - Tahap 3 Kursus boleh membantu pelajar untuk mempelajari prinsip-prinsip reka bentuk dalam hortikultur, dan mendapat pengetahuan yang sangat baik dan pengal ...

Baca lebih lanjut