ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Pengajian Seni Bina di Sepanyol 2021

Mengambil kursus individu dapat membantu pelajar mencapai matlamat jangka panjang mereka tanpa terikat dengan kursus formal pengajian. Fleksibiliti ini boleh membuat untuk lebih sesuai dengan komitmen kerjaya dan keluarga sementara masih membenarkan individu untuk meneruskan objektif mereka.

Architecture adalah proses mereka bentuk dan merancang ruang atau bangunan mengikut satu set garis panduan estetik, sosial dan alam sekitar. Oleh kerana itu, seni bina sering dibahagikan kepada kategori bergantung kepada gaya menyeluruh itu.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Online Kursus dalam Pengajian Seni Bina di Sepanyol

1 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Sepanyol Filter

Kursus dalam Prinsip Regenerasi dan Rekabentuk Bandar

MADIN USAL
Kursus
<
Separuh masa
<
20 jam
Sepanyol
Online

Kursus Luar Biasa: Penjanaan Semula dan Rekabentuk Bandar, On-Line.

Baca lebih lanjut