Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Sejarah 2019/2020

Kursus biasanya dibuka kepada pelajar yang mempunyai sekurang-kurangnya diploma sekolah tinggi. Mereka menyediakan peluang untuk belajar tentang sesuatu kawasan tumpuan. Beberapa kursus lepas atas hanya beberapa minggu manakala kursus-kursus lain mengambil masa untuk disiapkan.

Apa yang kursus dalam talian dalam sejarah? Ia adalah peluang untuk mengetahui lebih lanjut tentang peristiwa masa lalu dan kesannya terhadap dunia semasa. Beberapa kursus mungkin memberi gambaran umum sejarah dari zaman prasejarah hingga ke hari moden. Ia juga adalah perkara biasa bagi kursus untuk memberi tumpuan kepada kawasan tertentu, seperti sejarah Amerika atau sejarah Eropah. Beberapa peristiwa sejarah yang penting, seperti Perang Revolusi, Perang Dunia I dan Perang Dunia II, mungkin mempunyai kursus mereka sendiri. Kursus juga memberi tumpuan kepada penyebaban dan akibat peristiwa-peristiwa sejarah, termasuk bagaimana mereka terus memberi kesan masyarakat.

Ia adalah penting untuk mempunyai pemahaman yang kukuh sejarah untuk mengelakkan mengulangi. Kursus dalam sejarah mungkin meletakkan asas bagi ijazah lanjutan.Selain itu, ia menyediakan peluang untuk mengasah kemahiran penyelidikan dan komunikasi, yang tidak ternilai dalam banyak kerjaya yang berbeza.

Terdapat banyak pilihan untuk mengambil kursus dalam talian dalam sejarah, dan masing-masing mempunyai potensi untuk kos bayaran yang berbeza. Keperluan kewangan secara keseluruhan adalah berdasarkan kepada banyak faktor, jadi ia adalah yang terbaik untuk terus menghubungi institusi menarik untuk mengetahui lebih lanjut.

Terdapat banyak pilihan kerjaya yang berpotensi untuk graduan kursus dalam sejarah. Sesetengah pelajar memilih untuk meneruskan pendidikan mereka dalam sejarah dan pergi untuk mendapatkan ijazah lanjutan, seperti Sarjana atau Doktor Falsafah. Sesetengah pelajar boleh memilih untuk bekerja dalam bidang pendidikan. Banyak perniagaan, agensi kerajaan, dan organisasi juga menghargai pelajar yang mempunyai pengetahuan yang kukuh dalam sejarah dan keupayaan untuk melihat bagaimana peristiwa tertentu mempunyai sebab dan akibat senario global.

Terdapat banyak pilihan untuk mengambil kursus dalam talian dalam sejarah, terutamanya dengan keupayaan untuk mengambil kursus dari mana-mana sahaja di dunia. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Sejarah

UK Open College

Sejarah adalah kajian tentang peristiwa masa lalu. Untuk memahami masa kini dengan teliti, kita perlu melihat peristiwa masa lalu dan melihat bagaimana mereka mempengaruh ... [+]

Sejarah adalah kajian tentang peristiwa masa lalu. Untuk memahami masa kini dengan teliti, kita perlu melihat peristiwa masa lalu dan melihat bagaimana mereka mempengaruhi keadaan semasa di dunia. Ia akan menjadi mustahil untuk memahami iklim sosial, ekonomi dan politik masa kini tanpa merujuk kepada peristiwa-peristiwa abad ke-20. Begitu juga, ia akan menjadi sukar untuk memahami peristiwa-peristiwa tahun 1900-an tanpa melihat tahun 1800. Ini Sejarah Kursus Pembelajaran Jarak IGCSE akan mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk lulus peperiksaan.

Kelayakan: IGCSE Sejarah Diiktiraf: Ya QCF Diiktiraf: Ya Menganugerahkan Badan: CIE - Cambridge International Examinations Tarikh Mula: Bila-bila masa - Kami mendaftarkan 365 hari setahun Tempoh: Fleksibel - Lebih kurang 300 Hours - 12 Bulan Sokongan Dagangan Hasil pembelajaran Ingat, memilih dan berkomunikasi pengetahuan dan pemahaman Sejarah Menunjukkan pemahaman masa lalu melalui penerangan dan analisis:Penyebaban akibat kesinambungan Ubah kepentingan silibus Unit 1: 19th kandungan teras abad: Pembangunan Moden Nation Syarikat 1848-1914 Unit 2: Kedalaman Pengajian: Rusia 1905-1941 Unit 3: 20th kandungan teras abad: Hubungan Antarabangsa sejak 1919 Unit 4: Kedalaman Pengajian: Israel dan Palestin 1945-1994 Prasyarat ... [-]
United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
300 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UK Open College

Memahami masa lalu adalah kunci untuk penyahkodan masa kini. Ini menjadikan Sejarah Level kami tentu menarik dan menarik, memberikan pandangan terperinci ke dalam sejarah ... [+]

Memahami masa lalu adalah kunci untuk penyahkodan masa kini. Ini menjadikan Sejarah Level kami tentu menarik dan menarik, memberikan pandangan terperinci ke dalam sejarah British moden serta membangunkan kemahiran analitikal dan penyelidikan utama.

Tamat kursus ini bersamaan dengan memenuhi A-level. Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Sejarah kami A jarak Tahap kursus pembelajaran dan bagaimana anda boleh belajar dengan bahan-bahan yang menakjubkan kami dan sokongan.

Spesifikasi ini direka untuk:

Menggalakkan persefahaman yang telah lalu dan nilai kajian sejarah Membolehkan kebebasan yang lebih besar di AS dengan menyediakan elemen British besar di A2 Menyediakan keluasan dan kedalaman kajian program yang bersepadu Membangunkan kemahiran untuk melanjutkan pelajaran dan bekerja Kelayakan: A History Level (9HIO) Diiktiraf: Ya QCF Diiktiraf: Ya Menganugerahkan Badan: Edexcel Tarikh Mula: Bila-bila masa - Kami mendaftarkan 365 hari setahun Tempoh: Fleksibel - Lebih kurang 700 Hours - 2 tahun sokongan Mata UCAS: Tanggungan pada Gred Silibus Unit 1: Russia 1917-1991: Dari Lenin kepada Yeltsin Unit 2: Mao China 1949-1976 Unit 3: Protest, Pergolakan dan Pembaharuan Parlimen di Britain 1780-1928 Unit 4: Perang Dingin, Pembangunan dan kehancurannya 1945-1990 Prasyarat ... [-]
United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
700 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu