ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Reka Bentuk Bandar di Sepanyol 2021

Kursus adalah unit individu kajian yang boleh diambil secara tunggal atau sebagai suatu siri kelas tertumpu di kawasan tertentu pengajian. Kelas-kelas individu boleh berbeza-beza, kos, dan bilangan sesi setiap minggu.

reka bentuk bandar adalah kawasan kajian dan amalan yang menggabungkan pelbagai disiplin yang terlibat dengan membentuk bandar-bandar moden dan bandar-bandar. elemen yang sama reka bentuk bandar yang pelajar belajar biasanya termasuk reka bentuk landskap, ekonomi pembangunan dan kejuruteraan lebuh raya.

Sepanyol (Sepanyol: EspaƱa) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Online Kursus dalam Reka Bentuk Bandar di Sepanyol

1 Hasil dalam Reka Bentuk Bandar, Sepanyol Filter

Kursus dalam Prinsip Regenerasi dan Rekabentuk Bandar

MADIN USAL
Kursus
<
Separuh masa
<
20 jam
Sepanyol
Online

Kursus Luar Biasa: Penjanaan Semula dan Rekabentuk Bandar, On-Line.

Baca lebih lanjut