ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Reka Bentuk Permainan 2020

Kursus adalah program kolej pendek yang meliputi topik tertentu. Ia biasanya disediakan untuk menyediakan pelajar pengenalan kepada topik atau latihan khusus di kawasan khusus.

Apa yang kursus dalam talian dalam reka bentuk permainan? Fokus permainan kursus reka bentuk adalah mengajar di bilik darjah unsur-unsur yang berbeza yang pergi ke dalam mewujudkan permainan. Kursus boleh mengajar pelajar mengenai video dan permainan komputer bersama-sama dengan papan dan kad permainan tradisional. Pelajar dalam kursus boleh mempelajari bagaimana untuk menghasilkan prototaip dan permainan ujian. Kursus ini mungkin merangkumi konsep reka bentuk dan alat-alat yang digunakan dalam reka bentuk permainan. Para pelajar juga boleh belajar istilah permainan, mekanik permainan, pengalaman pemain dan bahasa pengaturcaraan. tentu boleh juga meliputi segi jualan reka bentuk permainan dan pergi ke atas topik-topik seperti pelesenan dan pemasaran. Beberapa kursus juga boleh termasuk projek di mana pelajar perlu membuat permainan mereka sendiri berdasarkan apa yang telah mereka pelajari.

Pelajar dalam kursus dalam reka bentuk permainan mempelajari pelbagai kemahiran untuk membantu mereka belajar bagaimana untuk mereka bentuk permainan. Mereka juga boleh mendapatkan kemahiran dalam pengaturcaraan yang boleh digunakan dalam bidang kerjaya lain.

Kos kursus mungkin berbeza-beza dari sekolah ke sekolah. Kos secara umumnya adalah berdasarkan tuisyen, yuran dan kos bekalan, seperti buku. Tempat terbaik untuk mendapatkan anggaran kos secara langsung dari sekolah.

Menamatkan permainan kursus reka bentuk boleh membantu pelajar belajar lebih lanjut mengenai kemahiran mereka dalam bidang ini. Ini membolehkan mereka untuk membuat keputusan untuk memasuki bidang dalam kedudukan peringkat kemasukan atau untuk meneruskan pendidikan mereka untuk mendapatkan ijazah dalam reka bentuk permainan. Sesetengah pelajar boleh melengkapkan kursus dengan tujuan untuk membangunkan permainan mereka sendiri untuk mengambil untuk pasaran atau untuk memulakan kerjaya freelance dalam reka bentuk permainan.

Jika anda berminat untuk belajar lebih lanjut mengenai reka bentuk permainan mengambil kursus dalam reka bentuk permainan boleh menjadi pilihan yang baik.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

3 Hasil dalam Reka Bentuk Permainan Filter

Program - Pembangunan Video Video

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Online

Kami menjemput anda untuk mengalami program dalam talian kami dalam Pembangunan Permainan Video. Program ini membangunkan kemahiran dalam pemodelan, pemodelan, skrip asas, pen ...

Baca lebih lanjut

Asas-asas java

Infopulse University Ukraine
Kursus
<
Sepenuh Masa
English
Online

Ini adalah tujuan umum, berorientasikan objek dan bahasa pengaturcaraan peringkat tinggi, yang terdapat di dalam banyak sektor. Startups, perbankan dan kewangan, aeroangkasa, ...

Baca lebih lanjut

Think Tank Training Centre
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
16 bulan
English
Online

Program Think Tank Online direka bentuk untuk melatih artis kerja untuk industri CG dalam peranan berikut: - Persekitaran untuk permainan (persekitaran real-time immersive) - ...

Baca lebih lanjut