ONLINESTUDIES.MY

Cari anda Online Kursus-kursus dalam Reka Bentuk Mampan di UK 2019/2020

Kursus adalah unit individu kajian yang boleh diambil secara tunggal atau sebagai suatu siri kelas tertumpu di kawasan tertentu pengajian. Kelas-kelas individu boleh berbeza-beza, kos, dan bilangan sesi setiap minggu.

Satu kajian dalam reka bentuk yang mampan boleh melibatkan individu dalam laluan kreatif dan inovatif untuk pemuliharaan sumber jangka panjang merentasi pelbagai industri dan produk. Pelajar boleh digalakkan untuk memperbaiki kaedah sedia ada untuk menggalakkan kemampanan atau jurutera dan reka bentuk pendekatan baru yang menggunakan sumber semula jadi dengan lebih cekap.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Online Kursus dalam Reka Bentuk Mampan di UK

3 Hasil dalam Reka Bentuk Mampan, United Kingdom Filter

Kursus Pengenalan kepada Reka Bentuk untuk Kemapanan

Gaia Education
Online Sambilan 12 - 15 jam Pendaftaran Terbuka United Kingdom Forres Kanada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazil Rio de Janeiro + 6 lagi

Pakar-pakar global menasihatkan untuk menggalakkan kemanusiaan ke arah kemampanan yang kita perlukan untuk merekabentuk semula segala-galanya, dari rumah kita ke makanan, tenaga, pengangkutan, dan sistem ekonomi kita. Transformasi ini perlu berlaku secara besar-besaran dan mengambil kira orang, planet, dan mata pencarian untuk mencapai keseimbangan holistik kerana kita dengan rendah hati berusaha untuk mengubah reka bentuk semula manusia ke Bumi.

Reka Bentuk untuk Latihan Kemampanan Online Worldview

Gaia Education
Online Sepenuh masa Sambilan 8 minggu Permintaan Maklumat United Kingdom Forres Kanada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazil Rio de Janeiro + 7 lagi

Kita perlu belajar untuk mempersoalkan anggapan asas kita dan belajar mengajukan soalan-soalan yang lebih mendalam yang membantu kita melampaui dan menyertakan pelbagai perspektif jika kita berharap untuk memacu kemanusiaan ke arah masa depan yang tidak menentu dengan kebijaksanaan, keupayaan, dan langkah berjaga-jaga.

Reka Bentuk Kursus Kemampanan Dalam Talian - Dimensi Sosial

Gaia Education
Online Sepenuh masa Sambilan 8 minggu Og 2020 United Kingdom Forres Kanada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazil Rio de Janeiro + 7 lagi

Adakah anda ingin menyusun semula secara sengaja cara hidup dan kerjasama yang harmoni dan harmoni? Jika ya, bagaimanakah kita merancang untuk pembangunan kumpulan, kepimpinan, resolusi konflik, membuat keputusan, kreativiti, keadilan sosial, dan komunikasi?