ONLINESTUDIES.MY

Cari anda Online Kursus-kursus dalam Reka Bentuk Mampan di Kanada 2019/2020

Kursus adalah unit individu kajian yang boleh diambil secara tunggal atau sebagai suatu siri kelas tertumpu di kawasan tertentu pengajian. Kelas-kelas individu boleh berbeza-beza, kos, dan bilangan sesi setiap minggu.

Kajian dalam bidang reka bentuk yang berkesudahan untuk menghasilkan individu yang sedar akan kesan gaya hidup dan pilihan kerjaya di alam sekitar. Program-program ini boleh memberikan arahan dalam kaedah kreatif yang mempromosikan inovasi dan perubahan produk sedia ada untuk memulihara sumber semula jadi alam sekitar.

Kanada ialah sebuah negara Amerika Utara yang terdiri daripada sepuluh provinsi dan wilayah. Terletak di bahagian utara benua, ia bermula dari Atlantik ke Pasifik dan utara ke dalam Lautan Artik.

Online Kursus dalam Reka Bentuk Mampan di Kanada

3 Hasil dalam Reka Bentuk Mampan, Kanada Filter

Kursus Pengenalan kepada Reka Bentuk untuk Kemapanan

Gaia Education
Online Sambilan 12 - 15 jam Pendaftaran Terbuka United Kingdom Forres Kanada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazil Rio de Janeiro + 6 lagi

Pakar-pakar global menasihatkan untuk menggalakkan kemanusiaan ke arah kemampanan yang kita perlukan untuk merekabentuk semula segala-galanya, dari rumah kita ke makanan, tenaga, pengangkutan, dan sistem ekonomi kita. Transformasi ini perlu berlaku secara besar-besaran dan mengambil kira orang, planet, dan mata pencarian untuk mencapai keseimbangan holistik kerana kita dengan rendah hati berusaha untuk mengubah reka bentuk semula manusia ke Bumi.

Reka Bentuk untuk Latihan Kemampanan Online Worldview

Gaia Education
Online Sepenuh masa Sambilan 8 minggu Permintaan Maklumat United Kingdom Forres Kanada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazil Rio de Janeiro + 7 lagi

Kita perlu belajar untuk mempersoalkan anggapan asas kita dan belajar mengajukan soalan-soalan yang lebih mendalam yang membantu kita melampaui dan menyertakan pelbagai perspektif jika kita berharap untuk memacu kemanusiaan ke arah masa depan yang tidak menentu dengan kebijaksanaan, keupayaan, dan langkah berjaga-jaga.

Reka Bentuk Kursus Kemampanan Dalam Talian - Dimensi Sosial

Gaia Education
Online Sepenuh masa Sambilan 8 minggu Og 2020 United Kingdom Forres Kanada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazil Rio de Janeiro + 7 lagi

Adakah anda ingin menyusun semula secara sengaja cara hidup dan kerjasama yang harmoni dan harmoni? Jika ya, bagaimanakah kita merancang untuk pembangunan kumpulan, kepimpinan, resolusi konflik, membuat keputusan, kreativiti, keadilan sosial, dan komunikasi?