ONLINESTUDIES.MY

Cari anda Online Kursus-kursus dalam Reka Bentuk Mampan di Brazil 2019/2020

Kursus adalah individu kelas yang boleh diambil di universiti-universiti, kolej, maktab rendah dan sekolah perdagangan di seluruh dunia. Untuk lebih besar fleksibiliti, banyak sekolah juga menawarkan kelas dalam talian. Pelajar boleh mengambil kelas individu atau mengikuti program ijazah.

Satu kajian dalam reka bentuk yang mampan boleh melibatkan individu dalam laluan kreatif dan inovatif untuk pemuliharaan sumber jangka panjang merentasi pelbagai industri dan produk. Pelajar boleh digalakkan untuk memperbaiki kaedah sedia ada untuk menggalakkan kemampanan atau jurutera dan reka bentuk pendekatan baru yang menggunakan sumber semula jadi dengan lebih cekap.

Brazil menawarkan pendidikan yang lebih tinggi yang sebahagiannya dibiayai bagi pelajar yang ingin melanjutkan pendidikan lanjutan. Mereka mestilah berumur antara 18 dan 35 tahun. Sistem pendidikan yang lebih tinggi membolehkan pelajar untuk mempelajari kemahiran praktikal yang membolehkan mereka menghadapi cabaran abad ke-21.

Online Kursus dalam Reka Bentuk Mampan di Brazil

3 Hasil dalam Reka Bentuk Mampan, Brazil Filter

Kursus Pengenalan kepada Reka Bentuk untuk Kemapanan

Gaia Education
Online Sambilan 12 - 15 jam Pendaftaran Terbuka United Kingdom Forres Kanada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazil Rio de Janeiro + 6 lagi

Pakar-pakar global menasihatkan untuk menggalakkan kemanusiaan ke arah kemampanan yang kita perlukan untuk merekabentuk semula segala-galanya, dari rumah kita ke makanan, tenaga, pengangkutan, dan sistem ekonomi kita. Transformasi ini perlu berlaku secara besar-besaran dan mengambil kira orang, planet, dan mata pencarian untuk mencapai keseimbangan holistik kerana kita dengan rendah hati berusaha untuk mengubah reka bentuk semula manusia ke Bumi.

Reka Bentuk untuk Latihan Kemampanan Online Worldview

Gaia Education
Online Sepenuh masa Sambilan 8 minggu Permintaan Maklumat United Kingdom Forres Kanada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazil Rio de Janeiro + 7 lagi

Kita perlu belajar untuk mempersoalkan anggapan asas kita dan belajar mengajukan soalan-soalan yang lebih mendalam yang membantu kita melampaui dan menyertakan pelbagai perspektif jika kita berharap untuk memacu kemanusiaan ke arah masa depan yang tidak menentu dengan kebijaksanaan, keupayaan, dan langkah berjaga-jaga.

Reka Bentuk Kursus Kemampanan Dalam Talian - Dimensi Sosial

Gaia Education
Online Sepenuh masa Sambilan 8 minggu Og 2020 United Kingdom Forres Kanada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazil Rio de Janeiro + 7 lagi

Adakah anda ingin menyusun semula secara sengaja cara hidup dan kerjasama yang harmoni dan harmoni? Jika ya, bagaimanakah kita merancang untuk pembangunan kumpulan, kepimpinan, resolusi konflik, membuat keputusan, kreativiti, keadilan sosial, dan komunikasi?