Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Perhubungan Pekerjaan 2019/2020

kursus dalam talian menyediakan pelajar dengan pelbagai bahan pembelajaran dalam talian. Pelajar boleh belajar melalui video, laman web, kuiz, peperiksaan, bahan bacaan, posting blog dan pelbagai lain-lain jenis bahan-bahan kursus. Mendaftar dalam kursus dalam talian boleh menjadi lebih banyak masa dan kos berkesan untuk pelajar dengan kewajipan.

Apa yang kursus dalam talian dalam hubungan pekerjaan? jenis ini sudah tentu boleh meliputi topik-topik seperti hubungan buruh, struktur kerajaan, percubaan dan tempoh percubaan, isu-isu perubatan dan disiplin yang membina. Matlamat utama kursus hubungan pekerjaan adalah untuk membuat ulama lebih cekap dan berkesan dalam pekerjaan hubungan peranan semasa dan masa depan mereka. Kursus ini juga mungkin bertindih dengan topik yang biasa kepada sumber manusia.

Mengambil kursus seperti ini boleh menguntungkan dengan memberi pelajar kepintaran profesional yang diperlukan untuk memajukan kerjaya mereka, menjadi lebih cekap dalam peranan profesional mereka dan layak mendapat kenaikan gaji.Selain itu, kemahiran yang dipelajari dalam kursus ini boleh digunakan di dalam dirinya interaksi seharian 's dengan orang lain.

Walaupun kursus dalam talian biasanya kurang mahal daripada kursus standard di kampus, ia masih terbaik bahawa individu yang berminat melakukan kajian mereka untuk melihat betapa banyak yang mereka boleh harapkan untuk menghabiskan pada bahan-bahan kursus, tuisyen dan yuran kursus. Untuk membantu meringankan beban kewangan, sekolah biasanya menawarkan biasiswa, pelan pembayaran dan lain-lain bentuk bantuan kewangan.

Contoh pekerjaan seseorang mungkin layak selepas menamatkan kursus dalam talian dalam hubungan pekerjaan termasuk latihan dan pakar pembangunan, pengurus rancangan bantuan pekerja, pengarah perhubungan industri dan pengurus pampasan. Selain industri hubungan pekerjaan, ulama juga mungkin mahu meneroka peluang-peluang pekerjaan dalam sumber manusia. Bergantung kepada kedudukan, calon pertama mungkin perlu untuk mencapai pensijilan atau pelesenan sebelum mereka layak untuk dipertimbangkan.

Mengambil peluang kerjaya dan pembelajaran anda ke peringkat seterusnya dengan mendaftar dalam hubungan pekerjaan kursus pembelajaran jarak jauh. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Perhubungan Pekerjaan

University Of The Free State Business School Online

Tujuan Hubungan Perburuhan adalah untuk melengkapkan para peserta agar dapat memahami Hubungan Buruh, dan dapat mempersiapkan pendengaran disiplin. ... [+]

Hubungan Buruh

Tujuan Hubungan Perburuhan adalah untuk melengkapkan para peserta agar dapat memahami Hubungan Buruh, dan dapat mempersiapkan pendengaran disiplin.

Jadual

Program Perhubungan Buruh bermula pada minggu pertama setiap bulan. Permohonan ditutup pada 15 bulan sebelumnya.

Penilaian

Penilaian SLP terdiri daripada kuiz, perbincangan, tugasan akhir, dan ujian dalam talian.

Cara penghantaran

Online

Tempoh

2 minggu. Ini tidak termasuk masa tambahan yang diberikan untuk melengkapkan penilaian akhir.

Akreditasi

Selepas berjaya menyiapkan program Perhubungan Buruh, pelajar akan menerima sijil yang dikeluarkan dan disahkan oleh UFS. Pengiktirafan kepada Sijil Tinggi dalam Pembangunan Pengurusan boleh didapati melalui RPL.... [-]

Afrika Selatan Bloemfontein
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
2 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Oplex Careers

Kursus Pengurusan Pejabat ini akan menyediakan pelajar dengan wawasan yang hebat ke dalam pembelajaran kemahiran utama untuk bekerja di pejabat dan juga berjaya mengurusk ... [+]

Mohon Sekarang untuk musim panas 2017

Ini kursus pengurusan pejabat akan menyediakan pelajar dengan wawasan yang hebat ke dalam pembelajaran kemahiran utama untuk bekerja di pejabat dan juga berjaya menguruskan pejabat. Meliputi aspek kemahiran komunikasi yang berkesan, berinteraksi dengan pelanggan dan pelanggan, mewujudkan strategi pentadbiran dan banyak lagi. Sama ada anda berada dalam kedudukan yang sudah bekerja di pejabat dan ingin maju ke dalam peranan pengurusan, atau mahu bekerja dalam bidang ini perlu keyakinan untuk memulakan, atau hanya mahu untuk mendapatkan kemahiran, kursus ini adalah sempurna.

Sorotan perjalanan Harga: Hanya £ 19.00 terakhir £ 199,99 Jenis Kursus: Kursus Talian Jangka masa: 60 jam, disyorkan jam Sukatan: 9 modul kursus Tutor sokongan: sokongan tutor penuh termasuk Peperiksaan: Ya, yuran peperiksaan dimasukkan. Mula pembelajaran: anda boleh mula membuat anda belajar 24/7 dan belajar ke arah matlamat anda. Maklumat lanjut Kelayakan: Tahap 3 Anugerah CPD Sijil: PDF Sijil disertakan dengan tentu, Salinan Keras pilihan £ 9,99. Akses: Unlimited 24/7 akses selama 12 bulan, pilihan untuk melanjutkan jika diperlukan. Keserasian: Desktop, Mac, Laptop, Tablet, Smartphone dan Smart Devices ... [-]
United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
INEAF Business School

Kewujudan konflik sebagai elemen yang wujud dalam kehidupan manusia menjadikannya berkembang dengan cara yang istimewa dalam bidang kerja, disebabkan oleh ketegangan yang ... [+]

Kewujudan konflik sebagai elemen yang wujud dalam kehidupan manusia menjadikannya berkembang dengan cara yang istimewa dalam bidang kerja, disebabkan oleh ketegangan yang dihasilkan oleh hubungan dalam rantaian produktif, serta hubungan hierarki yang dijana. Mengatasi masalah dari sikap proaktif, menjangkakan konflik dan menguruskannya sekali dijana adalah elemen penting untuk kehidupan yang sihat syarikat, mempamerkan diri mereka dalam masa dan wang simpanan, dan menggalakkan kerjasama sebagai satu cara untuk menyelesaikan perselisihan .

objektifMemperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk memahami konflik keseluruhannyaBerikan alat yang diperlukan untuk mengubah konflik dari alat dan metodologi pelbagai disiplin.Untuk menyediakan pelajar dengan kapasiti tindak balas konkrit dalam menghadapi banyak konflik yang berlaku di tempat kerja.Menggalakkan sikap kepimpinan dan dinamisme untuk mencegah timbulnya konflik.Siapa yang patut hadir... [-]
Sepanyol Sepanyol dalam talian
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sambilan
100 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu