ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Penjenamaan 2020

Kursus adalah unit individu kajian yang boleh diambil secara tunggal atau sebagai suatu siri kelas tertumpu di kawasan tertentu pengajian. Kelas-kelas individu boleh berbeza-beza, kos, dan bilangan sesi setiap minggu.

Penjenamaan adalah pengkhususan perniagaan yang jatuh di bawah pemasaran. Ia adalah kajian tentang bagaimana untuk mencipta dan mempromosikan jenama produk atau perkhidmatan yang berkesan dan mampan, dengan menggunakan konsep kedua-dua pengiklanan dan reka bentuk kreatif. Bidang ini juga mungkin menyentuh mengenai unsur-unsur strategi dan pengedaran.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Online Kursus dalam Penjenamaan

1 Hasil dalam Penjenamaan, Pembelajaran jarak jauh Filter

Kursus Pakar dalam Penciptaan dan Pengurusan Jenama

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
Kursus
<
6 bulan
Spanish
Online

Kursus Pakar ini dalam Penciptaan dan Pengurusan Jenama yang ditawarkan oleh Seneca Institute, yang unik semacamnya, memberikan pelajar semua teknik untuk mencipta jenama korp ...

Baca lebih lanjut