Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Pembelian 2020

Kursus dalam talian disediakan untuk pelajar yang mengikuti hampir semua jenis pendidikan. Mereka biasanya menggabungkan kajian yang diarahkan dengan materi kursus yang diterbitkan melalui internet untuk akses oleh profesional yang bekerja atau pelajar jarak jauh. Apakah kursus dalam pengurusan pembelian dalam talian? Menguruskan barisan bekalan dan belanjawan perancangan selalunya topik utama d… Baca lebih lanjut

Kursus dalam talian disediakan untuk pelajar yang mengikuti hampir semua jenis pendidikan. Mereka biasanya menggabungkan kajian yang diarahkan dengan materi kursus yang diterbitkan melalui internet untuk akses oleh profesional yang bekerja atau pelajar jarak jauh.

Apakah kursus dalam pengurusan pembelian dalam talian? Menguruskan barisan bekalan dan belanjawan perancangan selalunya topik utama dalam membeli kelas pengurusan. Sesetengah kursus mempunyai prasyarat yang ketat, sering memerlukan beberapa tahun pengalaman profesional atau beberapa gabungan pengalaman dan kajian. Program dalam talian lain mungkin bertujuan mengesahkan pemahaman yang lebih umum tentang profesion rantaian pembelian dan bekalan, oleh itu memerlukan hanya pendidikan rendah. Kursus dengan tumpuan yang lebih luas mungkin mengikuti jadual kelas yang sama dengan rakan-rakan mereka yang lebih fokus, sering meneroka topik seperti standardisasi produk dan peralatan atau rundingan kontrak.

Pembelian kursus pengurusan secara dalam talian untuk para pembeli dan pengurus rantaian bekalan menawarkan maklumat yang boleh digunakan dengan segera dalam meningkatkan prestasi kerja. Disebabkan sifat profesional dari banyak kursus ini, peluang rangkaian juga boleh didapati untuk pelajar yang berdaya usaha.

Setiap organisasi atau institusi yang menawarkan kursus pembelian dalam talian mungkin mempunyai tuisyen yang sedikit berbeza. Semak senarai kursus untuk nombor yang tepat.

Kursus-kursus ini biasanya bertujuan untuk meningkatkan kemahiran pengurus pembelian sedia ada. Walau bagaimanapun, mereka juga boleh berguna bagi sesiapa yang mempunyai kedudukan yang mempunyai tanggungjawab yang sama. Tugas biasa bagi kebanyakan jawatan membeli termasuk rundingan dan kerap merundingkan semula harga dan aspek-aspek kontrak lain. Pembeli kemudiannya sering menjalankan kontrak dengan mengekalkan komunikasi dengan penjual dan mengaturkan pengaturan dengan pelbagai syarikat kewangan dan pengangkutan yang terlibat dalam rantaian bekalan. Pengurus pembelian juga mungkin bertanggungjawab terhadap pengurusan produk dalam operasi runcit, kedudukan yang bertanggungjawab untuk menentukan harga kedai dan tahap inventori.

Ramai profesional semasa dan bercita-cita mencari kemajuan menerusi kursus pembelian dalam talian yang tepat. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Churchill Square Training And Development
Portsmouth, United Kingdom

Fungsi pembelian dan perolehan lebih banyak daripada membawa barangan dan perkhidmatan ke dalam organisasi. Mereka adalah asas hubungan yang kuat dan kolaboratif dengan pembek ... +

Fungsi pembelian dan perolehan lebih banyak daripada membawa barangan dan perkhidmatan ke dalam organisasi. Mereka adalah asas hubungan yang kuat dan kolaboratif dengan pembekal. Oleh kerana banyak syarikat sumber produk dari seluruh dunia lebih kerap daripada sebelumnya, pengurus perolehan memerlukan keupayaan yang kuat. Kemahiran ini tidak boleh dipelajari di tempat kerja: mereka perlu diajar. -
Kursus
Sepenuh masa
2 hari
English
Online