Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Sumber Manusia 2019/2020

Kursus dalam talian adalah satu bentuk pembelajaran jarak selesai melalui modul laman web. Interaksi dengan pengajar dan pelajar-pelajar lain sering melibatkan e-mel, forum perbincangan, aliran video secara langsung, dan bilik-bilik chat. Kursus dalam talian biasanya diambil dan diselesaikan melalui komputer peribadi seseorang 's sendiri dengan akses Internet.

Apakah kursus dalam talian dalam pengurusan sumber manusia? Kursus ini memberikan pelajar pemahaman yang kukuh kepimpinan, nilai organisasi, strategi pengambilan, pengurusan, penyelesaian konflik, kesihatan dan keselamatan, dan membina pasukan. Kebanyakan kursus mengandungi aspek-aspek kemahiran sumber manusia di samping pengurusan. Kursus sering memberi gambaran industri, gaya kepimpinan, bagaimana untuk berurusan dengan pelbagai jenis personaliti, dan bagaimana untuk mengekalkan nilai pekerja melalui pembangunan yang berkesan.

ulama Pengurusan sumber manusia memperoleh kemahiran kerja yang berharga, termasuk belajar bagaimana untuk berjaya merekrut, temu bual, mengurus dan membangunkan kakitangan.Pelajar mendapatkan maklumat tentang perubahan utama sumber manusia dan bagaimana untuk menangani secara berkesan dengan situasi yang memerlukan tindakan disiplin.

Melengkapkan kursus dalam talian dalam pengurusan sumber manusia boleh membawa kepada pelbagai profesion sumber manusia, seperti pakar pengurusan risiko, pengurus latihan, dan pengarah sumber manusia. pakar pengurusan risiko menganalisis bidang berpotensi bahaya dan membangunkan penyelesaian yang berdaya maju. Ini biasanya melibatkan penilaian potensi kerugian harta, penderaan, kecederaan fizikal, atau diskriminasi. pengurus latihan membangunkan dan melaksanakan program latihan, melatih pekerja baru, dan menilai hasil program. sumber manusia pengarah menyelia profesional sumber manusia. tanggungjawab kerja sering termasuk membangunkan strategi syarikat, berkhidmat sebagai orang tengah antara pengurusan dan pekerja, dan mencadangkan dasar-dasar baru bagi pengambilan dan pampasan.

kursus dalam talian boleh didapati di universiti-universiti dan kolej di seluruh dunia.Sambilan dan sepenuh masa pilihan yang sering didapati. profesional yang sibuk yang memerlukan proses pendidikan fleksibel harus mempertimbangkan mendaftar dalam kursus dalam talian. modul pembelajaran jarak jauh menyediakan kemudahan untuk pelajar hari 's. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

5 Hasil dalam Pengurusan Sumber Manusia

University Of The Free State Business School Online

Orang (sumber manusia) dilihat oleh kebanyakan ahli sebagai aset paling penting dari mana-mana organisasi. Menguruskan orang-orang dalam sesebuah organisasi sering merupa ... [+]

Pengurusan Orang

Orang (sumber manusia) dilihat oleh kebanyakan ahli sebagai aset paling penting dari mana-mana organisasi. Menguruskan orang-orang dalam sesebuah organisasi sering merupakan tugas yang paling mencabar dan rumit yang diperlukan oleh seorang pengurus. Objektif program pendek adalah untuk mengajarkan prinsip-prinsip asas pengurusan sumber manusia - bagaimana sebuah organisasi memperoleh, memberi ganjaran, memotivasi, menggunakan, dan secara umumnya menguruskan rakyatnya dengan berkesan.

Jadual

Program Pengurusan Rakyat bermula pada minggu pertama setiap bulan. Permohonan ditutup pada 15 bulan sebelumnya.

Penilaian

Penilaian SLP terdiri daripada kuiz, perbincangan, tugasan akhir, dan ujian dalam talian.... [-]

Afrika Selatan Bloemfontein
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
2 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Churchill Square Training And Development

Bagaimanakah anda memisahkan kebaikan dari yang hebat, apabila mereka mempunyai pengalaman kerja yang serupa dan kekuatan untuk ditawarkan? Bengkel dua hari ini akan memb ... [+]

Ringkasan Kursus

Wawancara bercakap cukup mudah: anda mengatur perbualan antara anda dan calon berpotensi dan kemudian pilih orang terbaik untuk kedudukan tertentu. Tetapi bagaimana jika anda boleh memperbaiki proses itu dengan cara yang anda yakin bahawa anda memilih orang yang betul? Bagaimanakah anda memisahkan kebaikan dari yang hebat, apabila mereka mempunyai pengalaman kerja yang serupa dan kekuatan untuk ditawarkan? Bengkel dua hari ini akan memberi anda kemahiran dan alat untuk mengupah calon yang berjaya.

Apa yang pelajar pelajari Bagaimana mengenali kos yang ditanggung oleh sesebuah organisasi apabila keputusan pengambilan yang salah dibuat Bagaimana untuk menyediakan iklan ... [-]
United Kingdom Portsmouth
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
2 hari
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Churchill Square Training And Development

Bengkel tiga hari ini akan memperkenalkan pengurus-pengurus kepada konsep sumber manusia. ... [+]

Ringkasan Kursus

Dalam dunia yang bergerak pantas hari ini, banyak pengurus dan penyelia dijangka menghadapi beberapa isu sumber manusia. Mereka mungkin diminta untuk mengambil bahagian dalam membuat deskripsi pekerjaan, mengambil bahagian dalam temuduga, atau mengambil tanggungjawab untuk disiplin.

Bengkel tiga hari ini akan memperkenalkan pengurus-pengurus kepada konsep sumber manusia. Kami akan membimbing anda melalui proses pengambilan pekerja, dari melaksanakan inventori kemahiran untuk menjalankan temuduga; membincangkan orientasi; dan meliputi beberapa isu yang timbul selepas pengambilan pekerja (seperti isu kepelbagaian, pampasan, dan disiplin).

Apa yang pelajar pelajar... [-]
United Kingdom Portsmouth
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
3 hari
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Membantu membentuk masa depan industri perhotelan, mengatasi kekurangan pekerja mahir dan mampu bekerja sebagai pelatih dalam perniagaan perhotelan, kelayakan pelatih buk ... [+]

kajian

Membantu membentuk masa depan industri perhotelan, mengatasi kekurangan pekerja mahir dan mampu bekerja sebagai pelatih dalam perniagaan perhotelan, kelayakan pelatih bukan sahaja penting tetapi juga wajib.

Para peserta seminar "AdA Certificate" sering dibezakan dengan hasil ujian cemerlang mereka dan sebagai pemimpin yang berkelayakan. Sijil AdA mesti dilengkapkan sebagai langkah bebas dan sebagai sebahagian daripada peperiksaan tuan / pakar dalam pakej gabungan.

perspektif

Permintaan yang semakin meningkat terhadap industri perhotelan memerlukan kepakaran dan pengurus yang pelbagai dan mantap. Sebagai tambahan kepada perdagangan kraf sebenar, kelayakan yang berkaitan dengan pekerjaan juga diperlukan, yang hanya dapat diperoleh melalui latihan vokasional. Oleh kerana dapat bekerja sebagai jurulatih dalam industri perhotelan, ujian kebolehan jurulatih adalah penting, kerana ini wajib oleh undang-undang sejak bulan Agustus 2009. Dengan tajuk Pengajar / IHK, anda bukan sahaja memenuhi kelayakan berkanun tetapi juga memohon kepada pelatih anda sebagai orang hubungan yang kompeten agar dapat menyediakan pakar khusus esok untuk kehidupan seharian mereka. Di samping itu, peperiksaan kesesuaian perantis yang berjaya disiapkan adalah salah satu keperluan kemasukan untuk latihan lanjutan (Meister / Fachwirt dalam industri perhotelan).... [-]

Jerman Jerman Online
Oktober 2019
Jerman
Sepenuh masa
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Oplex Careers

Sama ada anda perlu untuk menerangi CV anda, mencari perubahan kerjaya atau hanya mahu belajar sesuatu yang baru, kursus dalam talian Pengurusan Sumber Manusia adalah ses ... [+]

Mohon Sekarang untuk musim panas 2017

Kami menawarkan anda dalam talian Pengurusan Sumber Manusia latihan kursus untuk hanya £ 29. Sama ada anda perlu untuk menerangi CV anda, mencari perubahan kerjaya atau hanya mahu belajar sesuatu yang baru, kursus dalam talian Pengurusan Sumber Manusia adalah sesuai untuk sesiapa sahaja yang mahu belajar kemahiran utama dan pengetahuan yang diperlukan untuk mengurus dan memimpin pasukan yang berkesan.

Sorotan perjalanan Harga: Hanya £ 29.00 terakhir £ 299.99 Jenis Kursus: Kursus Talian Jangka masa: 60 jam, disyorkan jam Sukatan: 6 modul kursus Tutor sokongan: sokongan tutor penuh termasuk Peperiksaan: Ya, yuran peperiksaan dimasukkan. Mula pembelajaran: anda boleh mula membuat anda belajar 24/7 dan belajar ke arah matlamat anda. Maklumat lanjut Kelayakan: Tahap 3 Anugerah CPD Sijil: PDF Sijil disertakan dengan tentu, Salinan Keras pilihan £ 9,99. Akses: Unlimited 24/7 akses selama 12 bulan, pilihan untuk melanjutkan jika diperlukan. Keserasian: Desktop, Mac, Laptop, Tablet, Smartphone dan Smart Devices ... [-]
United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu