Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Runcit 2019/2020

Kursus dalam talian adalah alternatif yang popular untuk kajian bilik darjah tradisional. Mereka menawarkan kemudahan pembelajaran berasaskan web pada pelbagai subjek.

Apakah kursus dalam talian dalam pengurusan runcit? Kursus dalam talian dalam subjek boleh ditawarkan sebagai satu siri modul yang menggunakan format video dan audio untuk menyampaikan maklumat mengenai subjek. Kursus pengurusan runcit jenis ini sering kali dapat diselesaikan dengan kadar pelajar sendiri. Orang juga mungkin memperoleh darjah perniagaan dalam talian bertentangan yang memberi tumpuan kepada pengurusan runcit. Ini diambil selama beberapa tahun, seperti program ijazah lain, dan kelas ciri yang terperinci mengenai kewangan dan rantaian bekalan global. Program akademik lanjutan yang ditawarkan dalam talian dalam pengurusan runcit mungkin memberi tumpuan kepada bidang operasi runcit tertentu, seperti perniagaan dalam talian atau merchandising runcit.

Pembelajaran teori dan amalan di belakang runcit boleh membantu pengurus sedia ada memajukan kerjaya mereka ke tahap yang lebih tinggi dalam hierarki korporat.Pemahaman asas mengenai isu-isu pengurusan runcit dapat membantu usahawan berjaya membina rancangan perniagaan dan mengurus kakitangan untuk mengembangkan usaha runcit peribadi.

Kos kursus perniagaan dalam talian sering tinggi apabila dibandingkan dengan kursus dalam sains atau kemanusiaan. Calon pelajar mungkin ingin bertanya dengan setiap program secara langsung, kerana tuisyen sering berbeza bergantung kepada sekolah.

Graduan kursus pengurusan runcit sering difokuskan pada pengurusan kedai am atau kedudukan kepimpinan khusus dalam industri runcit. Pengurus runcit kedai runcit sering mempunyai perkataan terakhir dalam hubungan pelanggan. Mereka juga sering bertanggungjawab untuk delegasi atau prestasi tugas pentadbiran seperti penjadualan dan pengambilan pekerja. Contoh kedudukan pengurusan runcit khusus ialah pereka kedai.Kadang-kadang juga dikenali sebagai pengurus merchandising, kedudukan ini sering difokuskan pada pembentangan barang-barang estetika yang menyenangkan untuk memaksimumkan aksesibiliti pelanggan terhadap inventori serta mengurangkan risiko kerugian dan meningkatkan penjualan produk yang diketengahkan.

Runcit adalah kategori yang besar dan seringkali dapat memberi peluang yang banyak untuk belajar dan bekerja. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Runcit

International Career Institute

Menguruskan kedai runcit memerlukan kemahiran tertentu. Untuk mempunyai apa-apa, mendaftar dalam kursus pengurusan runcit ICI ini. Kursus ini menggunakan teknik yang digu ... [+]

Menguruskan kedai runcit memerlukan kemahiran tertentu. Untuk mempunyai apa-apa, mendaftar dalam kursus pengurusan runcit ICI ini. Kursus ini menggunakan teknik yang digunakan oleh peruncit berjaya. Lebih-lebih lagi, kerana ia akan diambil melalui pembelajaran jarak jauh, anda boleh menikmati kemudahan belajar pada kelajuan anda sendiri dan tempat.

Rangka Kursus

Membangun dan Menyedari Kemahiran

Termasuk pelajaran kepada: (1) Melaksanakan latihan kakitangan dan (2) Menilai kecekapan kerja utama dan Urusan Rakyat

Pengurusan Sumber Manusia

Termasuk: (1) Menyediakan persekitaran kerja yang selamat, (2) Mentadbir dasar sumber manusia, dan (3) Perekrutan dan Memilih Personnel... [-]

United Kingdom London
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu