Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Perolehan 2020

Sifat kursus dalam talian sering serupa dengan format bilik darjah tradisional, berdasarkan subjek yang setara. Kaedah akses sering merupakan satu-satunya perbezaan utama, kerana kelas dalam talian menawarkan peluang bagi mereka yang mempunyai jadual sibuk atau hanya akses jarak jauh. Apakah kursus dalam talian dalam pengurusan perolehan? Kursus dalam mata pelajaran ini biasanya menganugerahkan… Baca lebih lanjut

Sifat kursus dalam talian sering serupa dengan format bilik darjah tradisional, berdasarkan subjek yang setara. Kaedah akses sering merupakan satu-satunya perbezaan utama, kerana kelas dalam talian menawarkan peluang bagi mereka yang mempunyai jadual sibuk atau hanya akses jarak jauh.

Apakah kursus dalam talian dalam pengurusan perolehan? Kursus dalam mata pelajaran ini biasanya menganugerahkan sijil penyelesaian yang bertujuan untuk profesional yang ingin memajukan kerjaya dalam bidang logistik dan perolehan. Beberapa program ijazah sarjana dalam talian dalam pengurusan perolehan atau logistik juga boleh dimuatkan ke dalam kategori am. Topik penting dalam kursus ini biasanya termasuk undang-undang perolehan kerajaan dan rundingan kontrak. Manakala program ijazah boleh mengambil masa tiga hingga lima tahun untuk diselesaikan, program sijil sering berlangsung di suatu tempat dalam lingkungan 13 minggu hingga setahun. Satu perkara yang perlu diperhatikan ialah, bergantung kepada institusi, pelajar mungkin dapat mengejar sijil dan ijazah akademik pada masa yang sama.

Pelajar mungkin mendapat manfaat daripada mendapatkan sijil perolehan dengan mempunyai akses kepada pekerjaan peringkat tinggi dalam kerjaya mereka. Pengurus pakar perolehan mungkin juga mendapat manfaat daripada pemahaman teknikal yang meningkat mengenai tugas-tugas yang pasukannya ditugaskan.

Kursus sebanding membawa kos yang berbeza bergantung kepada institusi. Ia juga penting untuk memeriksa apa-apa yuran pelesenan yang mungkin diperlukan untuk meneruskan kerjaya dalam perolehan.

Graduan kursus pengurusan perolehan dalam talian cenderung mengejar kerjaya sebagai pengurus perolehan atau pakar perolehan. Di peringkat pengurusan, tugas sering memerlukan interaksi dengan eksekutif kanan organisasi rakan kongsi dan perwakilan syarikat dalam pelbagai kapasiti penglihatan tinggi. Tugas ini biasanya memerlukan kemahiran komunikasi yang kuat dan keupayaan untuk menguruskan melalui contoh konflik material, seperti kekurangan penawaran. Pakar perolehan peringkat pertengahan mungkin perlu menilai prospek perkongsian untuk memberitahu strategi syarikat. Dia mungkin juga perlu berunding atau merundingkan semula kontrak. Pekerjaan ini memerlukan kemahiran rangkaian dan minda yang inovatif untuk mengekalkan dan meningkatkan hubungan.

Memilih program perolehan yang betul adalah langkah pertama yang baik ke arah kejayaan dalam bidang pembelian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Churchill Square Training And Development
Portsmouth, United Kingdom

Fungsi pembelian dan perolehan lebih banyak daripada membawa barangan dan perkhidmatan ke dalam organisasi. Mereka adalah asas hubungan yang kuat dan kolaboratif dengan pembek ... +

Fungsi pembelian dan perolehan lebih banyak daripada membawa barangan dan perkhidmatan ke dalam organisasi. Mereka adalah asas hubungan yang kuat dan kolaboratif dengan pembekal. Oleh kerana banyak syarikat sumber produk dari seluruh dunia lebih kerap daripada sebelumnya, pengurus perolehan memerlukan keupayaan yang kuat. Kemahiran ini tidak boleh dipelajari di tempat kerja: mereka perlu diajar. -
Kursus
Sepenuh masa
2 hari
English
Online