Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Pengangkutan 2019/2020

Kursus dalam talian adalah pilihan pendidikan yang baik untuk pelajar-pelajar yang bekerja, ibu bapa, atau selainnya mempunyai jadual penuh yang menghalang mereka daripada menghadiri kelas tradisional di kampus fizikal. Dengan mewujudkan satu kelas digital melalui internet, kursus dalam talian menyediakan fleksibiliti untuk belajar dari mana-mana di samping mengekalkan tahap yang tinggi kualiti pendidikan.

Apa yang kursus dalam talian dalam pengurusan pengangkutan? Pelajar dalam bidang ini belajar kemahiran yang menyediakan mereka untuk menyelaras, mengurus, dan merancang pelbagai sistem pengangkutan seperti lebuh raya, jalan bawah tanah dan saluran pernafasan. Topik yang berkaitan dengan logistik dan rantaian bekalan juga sering jatuh di bawah cawangan ini pengajian. mata pelajaran tentu termasuk kewangan, kejuruteraan trafik, dasar pengangkutan, dan banyak lagi. Pelajar boleh belajar untuk trak jadual dan kereta api, membuat belanjawan, dan sistem berkesan reka bentuk.

Di samping menyediakan pengetahuan praktikal dan berharga mengenai topik-topik yang berkaitan, kursus dalam talian dalam pengurusan pengangkutan boleh membantu membina kepimpinan dan kemahiran perniagaan pelajar. Ini adalah dipindahkan kepada pelbagai pekerjaan, serta berguna untuk lain-lain aspek kehidupan.

Sejak kursus dalam talian dalam pengurusan pengangkutan yang ada di banyak tempat, kos untuk mengambil satu boleh berbeza-beza mengikut negara dan institusi. Untuk maklumat yang tepat, ia adalah yang terbaik untuk penyelidikan atau hubungi sekolah yang berjalan perjalanan anda berminat untuk mengambil.

Pendidikan dalam bidang ini boleh membawa kepada kerjaya dalam pelbagai jawatan yang berkaitan dengan logistik, dan aspek-aspek keselamatan kewangan pengangkutan. Graduan dalam bidang ini mungkin mengawasi pergerakan barangan untuk industri pembuatan, menjadi bertanggungjawab untuk sistem awam seperti bas dan kereta api, atau bekerja di sebuah agensi kerajaan yang berkaitan dengan pengangkutan.

Kursus dalam talian dalam pengurusan pengangkutan adalah cara yang baik untuk maju ke arah atau meningkatkan kerjaya dalam satu bidang yang penting dan praktikal. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Pengangkutan

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Aktiviti logistik dan pengangkutan sudah menduduki kira-kira 10% daripada Keluaran Dalam Negara Kasar, dengan pertumbuhan tahunan lebih daripada 8%. Pengurusan logistik d ... [+]

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Pengangkutan.

Aktiviti logistik dan pengangkutan sudah menduduki kira-kira 10% daripada Keluaran Dalam Negara Kasar, dengan pertumbuhan tahunan lebih daripada 8%. Pengurusan logistik dan pengangkutan yang betul adalah strategi yang selamat untuk daya saing syarikat. Mereka dalam logistik berkembang secara berterusan dan lebih daripada 70 peratus pekerjaan baru diwujudkan secara langsung atau tidak langsung berkaitan dengan logistik dan pengangkutan. Syarikat-syarikat memerlukan juruteknik yang berkelayakan untuk mengiktiraf dan mengatur aliran barangan dan maklumat, kerana kecekapan mereka bergantung kepadanya, pemuliharaan pelanggan mereka dan pengurangan kos.

Akreditasi

Kursus ini Logistik dan Pengangkutan, 250 jam dan 25 ECTS (Sistem Pemindahan Kredit Eropah), adalah Tajuk Universiti Katolik Murcia - UCAM, di bawah perjanjian yang ditandatangani antara Seneca Institute dan UCAM.... [-]

Sepanyol Madrid
Pendaftaran Terbuka
Spanish (Spain)
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu