Filter
Kursus
Afrika Selatan Secara: Semua

Cari anda Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Operasi di Afrika Selatan 2019/2020

Kursus boleh diambil untuk mencapai pelbagai tujuan: Mereka boleh bertindak sebagai kelas pemulihan atau asas, mereka mungkin diambil untuk mendapat kemahiran yang berharga, atau mereka boleh dipilih semata-mata untuk mengejar kepentingan.

pengurusan operasi menggabungkan apa-apa bilangan amalan perniagaan yang melibatkan perancangan, menyelia atau penganjur pengeluaran atau penyediaan barangan dan perkhidmatan. Mereka yang belajar pengurusan operasi penutup topik seperti pembuatan, kawalan produktiviti dan kawasan-kawasan lain yang bertujuan untuk menyelaraskan amalan perniagaan di samping memelihara sumber.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Online Kursus dalam Pengurusan Operasi di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Operasi, Afrika Selatan

Ijazah
Lokasi
Afrika Selatan
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University Of The Free State Business School Online

Pada dasarnya, pada terasnya, perniagaan adalah mengenai menyediakan produk atau perkhidmatan yang unggul. Fungsi operasi organisasi terdiri daripada semua aktiviti yang ... [+]

Operasi

Pada dasarnya, pada terasnya, perniagaan adalah mengenai menyediakan produk atau perkhidmatan yang unggul. Fungsi operasi organisasi terdiri daripada semua aktiviti yang menghasilkan apa yang dihasilkan oleh organisasi. Ia adalah fungsi yang mencipta nilai yang dicari oleh pelanggannya. Program pendek ini menganalisa proses yang digunakan untuk menyampaikan produk ke pasaran. Beberapa firma "kelas dunia" telah menunjukkan bahawa pengurusan operasi yang berkesan boleh menjadi senjata yang kuat dan kompetitif. Program pendek ini menangani operasi utama dan isu-isu logistik dalam operasi perkhidmatan dan pembuatan, yang mempunyai implikasi strategik dan taktikal. Kedua-dua teknik dan prinsip kuantitatif dan kualitatif, yang digunakan oleh organisasi terkemuka, diperiksa.... [-]

Afrika Selatan Bloemfontein
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
1 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu