ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Kemampanan Alam Sekitar 2021

Kursus-kursus yang ditawarkan dalam banyak cara yang membantu memenuhi keperluan pelajar yang pelbagai. Dari standard kajian kelas ke kelas musim panas dan juga tawaran dalam talian, peluang melanjutkan pelajaran ke peringkat lebih tinggi tidak pernah menjadi lebih mudah.

Pengurusan mapan menggabungkan kajian perniagaan dengan penggunaan yang sesuai sumber yang boleh diperbaharui untuk memaksimumkan pendapatan sambil meminimumkan kesan negatif terhadap alam sekitar. Kajian ini boleh termasuk kursus seperti perakaunan, operasi, ekonomi, pengurusan sumber asli dan banyak lagi.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Online Kursus dalam Kemampanan Alam Sekitar

2 Hasil dalam Kemampanan Alam Sekitar, Pembelajaran jarak jauh Filter

Kursus: Reka bentuk lanjutan untuk kajian maya Kelestarian

Institute of Advanced Design Studies
Kursus
<
Separuh masa
English
Online

Kursus Advanced Design for Sustainability (ades4s) adalah program transdisipliner yang dibina secara unik untuk melatih pelajar untuk merapatkan penemuan dan perkembangan sain ...

Baca lebih lanjut

Keselamatan dan Perlindungan Alam Sekitar, program dalam talian

Rudny Industrial Institute
Kursus
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Kazakhstan
Russian (Kazakhstan)
Online

Sokongan organisasi, metodologi, maklumat, dan teknikal proses pendidikan menggunakan teknologi jarak jauh dilakukan oleh Pusat subdivisi struktur khusus untuk Teknologi Pendi ...

Baca lebih lanjut