Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Komersial 2019/2020

Kursus ini direka untuk membantu seseorang meluaskan kemahiran profesional dan peribadi mereka dengan subjek kepentingan. Dalam sesetengah kes, ia dapat membantu seseorang memenuhi syarat untuk kajian lanjut. Tempoh program boleh berkisar antara beberapa minggu dan bulan untuk diselesaikan.

Apakah kursus dalam pengurusan komersil? Kelayakan ini mengajar pelajar asas untuk mengenal pasti peluang perniagaan bagi sebuah syarikat dan melaksanakannya agar sesuai dengan matlamat organisasi tersebut. Ini adalah bidang yang sangat khusus yang memberi tumpuan kepada bagaimana untuk membangunkan strategi untuk kepentingan komersil syarikat, memastikan mereka bersaing di pasaran dan meminimumkan risiko yang terlibat. Pelajar juga boleh belajar bagaimana menguruskan projek dan berunding dengan tawaran terbaik untuk organisasi. Dalam sesetengah program, mereka mempunyai peluang untuk mengkaji semula kajian kes yang berbeza mengenai projek pengurusan komersil yang berjaya yang boleh mereka pelajari.

Jenis kursus ini sering dapat meningkatkan kemahiran pelajar dalam menganalisis data penyelidikan dengan menerapkan pemikiran kritikal dan membuat keputusan dalam hal memilih peluang mana yang paling sesuai dengan tujuan syarikat. Mereka juga boleh meningkatkan kemahiran komunikasi untuk merundingkan perjanjian dan melaksanakan rancangan.

Harga kursus bergantung kepada beberapa faktor: tuisyen, yuran sekolah dan kos berkaitan yang lain. Bagi sesiapa yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pengurusan komersil, adalah dinasihatkan untuk menyelidik program yang berbeza untuk mencari satu yang sesuai dengan matlamat pelajar.

Penyelesaian kursus yang berjaya dalam pengurusan komersial dapat membantu pelajar memasuki tenaga kerja sebagai pengurus komersial, wakil pampasan dan faedah, bank dalam sektor komersial, pengurus rantaian bekalan, pengurus kontrak atau pemaju perniagaan. Kerjaya boleh didapati dalam pelbagai industri, seperti minyak dan gas, tenaga atau syarikat lain yang mempunyai kepentingan perniagaan komersial.

Kursus ini boleh didapati di banyak institusi pendidikan di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, sesetengah pelajar lebih suka program yang lebih fleksibel, di mana terdapat pilihan dalam talian yang tersedia untuk mereka. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengurusan Komersial

E-Careers

Mengapa tidak meningkatkan peluang anda untuk cemerlang dalam kerjaya perakaunan anda dengan mendaftar untuk kursus Pengurusan Enterprise, yang akan membawa anda satu lan ... [+]

Apakah objektif kursus ini?

Modul ini adalah yang pertama unit tiga tahap pengurusan yang anda akan meliputi sebagai sebahagian daripada kelayakan CIMA.

Keuntungan wawasan ke dalam persekitaran yang berbeza-beza persaingan yang wujud, dan ciri-ciri utama mereka, termasuk analisis PEST, pemetaan pihak berkepentingan dan analisis pesaing. Menyelidiki ke dalam pembangunan pengurusan strategik, termasuk pemikiran dan strategi rumusan ditubuhkan dan muncul. Bincangkan alat-alat dan teknik-teknik yang anda perlukan untuk pengurusan projek, rangka kerja dan struktur bagi memastikan sasaran dicapai. Belajar bagaimana untuk menghasilkan pelan projek asas, termasuk penggunaan strategi untuk berurusan dengan ketidakpastian. Belajar bagaimana untuk membuat penambahbaikan yang berterusan untuk projek termasuk penilaian terhadap perubahan yang dirancang untuk projek-projek dan pengurusan risiko. Memahami kepentingan audit selepas siap, mengkaji semula aktiviti dalam projek dan mewajarkan kos mereka. Belajar bagaimana untuk menghasilkan strategi untuk projek, dan memahami kepentingan pengurus projek, di samping menilai hubungan mereka dan persekitaran luar. Memahami konsep kuasa, birokrasi, delegasi dan kepimpinan dalam sesebuah organisasi dan memahami kepentingan budaya organisasi dalam operasi umum perniagaan. Belajar bagaimana untuk menguruskan konflik dalam organisasi, supaya hubungan kerja adalah seperti harmoni yang mungkin. Belajar bagaimana untuk menguruskan orang, termasuk dgn hukum dan aspek-aspek komunikasi dan mempelajari lebih dalam hubungan antara pihak pengurusan dan pasukan mereka. Memahami keperluan untuk prosedur disiplin, dan bagaimana konflik boleh diminimakan dengan penggunaan Hones komunikasi dan kemahiran perundingan. ... [-]
United Kingdom UK Online Slough
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EAN University

Globalisasi dan pembangunan teknologi telah membuat persaingan pasaran persaingan yang lebih sengit dan garang; Oleh itu, syarikat-syarikat, untuk terus hidup dan membuat ... [+]

Pengkhususan Jarak dalam Pemasaran dan Pengurusan Commercial

&nbsp

Globalisasi dan pembangunan teknologi telah membuat persaingan pasaran persaingan yang lebih sengit dan garang; Oleh itu, syarikat-syarikat, untuk terus hidup dan membuat keuntungan, perlu pakar yang terbaik dalam pemasaran kerana pemasaran adalah penting untuk menakluk pasaran, memandu persaingan, menjual lebih banyak dan menjana keuntungan. Sememangnya, ia adalah salah satu profesion yang paling dituntut dan lebih baik dibayar. Setiap syarikat memerlukan profesional berkelayakan untuk merancang, mengatur dan menguruskan keputusan mengenai harga, pengedaran, promosi dan perkhidmatan selepas jualan.

... [-]
Colombia Bogotá