Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Keselamatan 2019/2020

Pelajar melengkapkan kursus untuk mendapatkan pengetahuan dalam bidang tertentu kerana mereka berusaha mencapai matlamat kerjaya mereka. Kursus ini kadang-kadang ditawarkan di kolej dan universiti, sementara yang lain ditawarkan di sekolah perdagangan atau ditaja oleh syarikat.
Apakah kursus dalam pengurusan keselamatan? Kursus ini menggabungkan sains sains dengan prinsip perniagaan untuk mengajar pelajar bagaimana membuat dan menguruskan persekitaran kerja yang selamat untuk pekerja dan pelanggan. Kursus ini merangkumi pelbagai topik, seperti pentadbiran keselamatan, bahaya keselamatan di tempat kerja, kemalangan dan pencegahan kemalangan, piawaian keselamatan industri, penjagaan kecemasan, keselamatan dan penyiasatan kebakaran. Matlamat utama kursus ini adalah untuk mewujudkan profesional yang boleh meminimumkan risiko, kecederaan dan organisasi undang-undang yang sering dihadapi.
Kursus dalam pengurusan keselamatan menyediakan pelajar dengan pengetahuan untuk memastikan keselamatan bukan sahaja pekerja di tempat kerja tetapi juga keluarga mereka sendiri di rumah. Kemahiran berguna yang lain termasuk bagaimana mengenal pasti bahaya di tempat kerja dan bagaimana untuk menyiasat kemalangan atau kes kecederaan lain yang mungkin berlaku.
Kerana harga berbeza mengikut institusi, sukar untuk memberikan anggaran untuk kos menyelesaikan kursus ini. Walau bagaimanapun, jika ini kelihatan seperti bidang yang menarik minat anda, penting untuk menjangkau institusi untuk mengetahui apa yang dapat anda harapkan dari segi waktu dan kos penyelesaian.
Pada tahun 2016, jumlah kematian akibat kerja di Amerika meningkat sebanyak tujuh peratus. Atas alasan ini dan lain-lain, permintaan para profesional di kawasan ini juga meningkat di Amerika Syarikat dan di luar negara. Akibatnya, graduan kursus ini sering bekerja sebagai pakar kebersihan industri, pengurus kesihatan alam sekitar, jurutera keselamatan, pengurus keselamatan dan pakar kawalan kerugian. Ramai juga bekerja sebagai penyelidik atau pembantu penyelidik yang mencari bahaya baru di tempat kerja dengan meninjau tapak, menguji bahan dan menemuramah pekerja.
Sememangnya, satu kursus yang membawa kepada pekerjaan dalam permintaan yang tinggi itu diajar di institusi di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Pengurusan Keselamatan

E-Careers

Dapat mewujudkan persekitaran yang selamat bekerja dengan garis panduan yang ditetapkan oleh Lembaga Peperiksaan Kebangsaan Keselamatan dan Kesihatan (NEBOSH) Pekerjaan S ... [+]

Apakah objektif kursus ini?

Mengkaji kandungan kursus untuk mendapatkan skillset baru yang komprehensif, serta kemahiran untuk lulus peperiksaan.

Secara menyeluruh meliputi pengurusan kesihatan dan keselamatan (NGC1) Belajar semua yang anda perlu tahu tentang mengawal bahaya di tempat kerja (GC2) Kesihatan dan Keselamatan Praktikal Permohonan (GC3)

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus ini adalah untuk sesiapa sahaja yang memerlukan industri kesihatan diiktiraf dan pensijilan keselamatan.

KEPERLUAN

Tiada prasyarat rasmi untuk kursus ini tetapi kami mengesyorkan anda mempunyai pemahaman asas tentang teknik NLP.

Apa menandakan kursus ini selain? ... [-]
United Kingdom UK Online Slough
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Academy of York

Mengikut undang-undang, setiap tempat kerja mempunyai tanggungjawab Kesihatan dan Keselamatan Pekerjaan (OHS), menghasilkan permintaan kepada petugas kesihatan dan kesela ... [+]

Gambaran keseluruhan

Mengikut undang-undang, setiap tempat kerja mempunyai tanggungjawab Kesihatan dan Keselamatan Pekerjaan (OHS), menghasilkan permintaan kepada petugas kesihatan dan keselamatan dengan latihan dan perakuan yang diiktiraf untuk melaksanakan dan mengurus sistem OHS ini.

Academy of York menawarkan 3 kursus pensijilan pengurusan kesihatan dan keselamatan asas, yang akan membolehkan anda memanfaatkan permintaan pegawai keselamatan dan kesihatan pekerjaan di tempat kerja di semua sektor industri dan ekonomi.

Melengkapkan kursus pensijilan pengurusan kesihatan dan keselamatan pekerjaan kami akan memberikan anda kelayakan yang diiktiraf SAIOSH dalam Kesihatan

Saiosh adalah Badan Profesional yang diiktiraf SAQA untuk Kesihatan Pekerjaan... [-]

Afrika Selatan Randburg
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
9 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Academy of York

Pengurusan Keselamatan adalah mustahak bagi semua pemilik perniagaan Afrika Selatan, mewujudkan permintaan di pasaran pekerjaan untuk kakitangan keselamatan yang mahir. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kursus Pengurusan Keselamatan

Pengurusan Keselamatan adalah mustahak bagi semua pemilik perniagaan Afrika Selatan, mewujudkan permintaan di pasaran pekerjaan untuk kakitangan keselamatan yang mahir.

Academy of York Kursus Keselamatan Academy of York akan menyediakan anda kerjaya dalam Pengurusan Keselamatan dan Keselamatan di banyak industri yang memerlukan tenaga terlatih, dapat mengurus keselamatan dan keselamatan persekitaran kerja.

Kursus Keselamatan Komprehensif kami merangkumi BOTH Keselamatan DAN Keselamatan, kerana permintaan tempat kerja yang tinggi untuk gabungan kemahiran Keselamatan dan Keselamatan.

Modul Kursus Pengurusan Keselamatan merangkumi:... [-]

Afrika Selatan Randburg
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
9 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu