Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Awam 2019/2020

Pengurusan awam adalah bidang kajian yang mempertimbangkan cara dasar awam dan perkhidmatan boleh diuruskan dengan cara yang sama dengan organisasi di sektor swasta. Kursus dalam talian dalam Pengurusan Awam akan memberi gambaran bagaimana negeri, persekutuan, multinasional atau badan pentadbiran antarabangsa bekerja. Pelajar yang mengikuti kursus dalam talian dalam Pengurusan Awam akan memberi tumpuan kepada kecekapan dan keberkesanan dalam kerajaan, dan akan menjadi biasa dengan belanjawan, pembiayaan, kakitangan, etika, pentadbiran, pembangunan dan dasar piawai untuk organisasi awam.

Kursus dalam talian dalam Pengurusan Awam direka untuk profesional yang bekerja yang mencari untuk membangunkan pemahaman mereka tentang Pengurusan Awam untuk perubahan kerjaya, kenaikan pangkat atau hanya daripada kepentingan peribadi. Para pelajar boleh belajar dari rumah pada komputer mereka, dan kursus berkisar dalam tempoh dari beberapa hari untuk satu tahun atau lebih.Individu kini bekerja, atau berminat dalam pekerjaan dalam sektor awam, dan juga pakar ekonomi, ahli sosiologi, pakar undang-undang, ahli antropologi, sains politik, ahli statistik dan perancang adalah sebahagian daripada bakal pelajar untuk kursus dalam talian yang dalam Pengurusan Awam adalah sangat disyorkan.

Tatal ke bawah untuk membaca lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh memohon untuk mengikuti kursus dalam talian dalam Pengurusan Awam di universiti yang diiktiraf atau institusi akademik, hari ini!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Awam

EAN University

Apabila memasuki Pengkhususan dalam Inovasi dan Proses Pengurusan Kualiti, pelajar akan mengintegrasikan konsep dan amalan untuk melengkapkan kehidupan profesional mereka ... [+]

Pengkhususan maya dalam Kerajaan dan Pengurusan Awam

&nbsp

Apabila memasuki Pengkhususan dalam Inovasi dan Proses Pengurusan Kualiti, pelajar akan mengintegrasikan konsep dan amalan untuk melengkapkan kehidupan profesional mereka dalam dua cara yang berbeza. Yang pertama adalah berkaitan dengan proses dan kualiti dengan tujuan untuk memahami prestasi dan kesesuaian pendekatan ini di tempat kerja mereka, dan unsur-unsur lain seperti kualiti menyeluruh dan kejuruteraan semula. Cara kedua adalah berkaitan dengan inovasi dan kepentingannya kepada daya saing negara kita; pelajar memperoleh kemahiran untuk memahami inovasi yang mempunyai trend yang cemerlang dalam kedua-dua sektor bertaraf dunia dan pasaran global. ... [-]

Colombia Bogotá