Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Pengurusan Am 2019/2020

Institusi pengajian tinggi di seluruh dunia telah mula menawarkan banyak kursus dalam talian. Trend ini mencerminkan masa dan keperluan yang banyak pelajar mempunyai untuk pilihan penjadualan yang fleksibel. Kursus dalam talian menawarkan peluang untuk mengambil kelas dari keselesaan rumah.

Apakah kursus dalam talian dalam pengurusan umum? Pelajar yang meneroka bidang pengajian ini terdedah kepada beberapa taktik pengurusan yang klasik dan kontemporari. Kursus dirancang untuk membantu pelajar memahami konsep asas yang berkaitan dengan pembinaan pasukan, penjadualan, dan pelaksanaan rancangan. Terdapat pelbagai topik pengajian yang terdapat dalam bidang pengurusan am, termasuk insurans, perakaunan, analisis data, dan undang-undang asas.

Beberapa kemahiran dikembangkan oleh mereka yang mendaftar dalam kursus dalam talian untuk pengurusan am. Kursus ini bertanggungjawab untuk mengasah kemahiran pemikiran kritikal, penilaian risiko, kebimbangan belanjawan dan pengantaraan interpersonal. Program sering bertujuan membantu pelajar merancang dan melaksanakan rancangan dengan berjaya.

Pengurusan am adalah bidang pengajian dengan banyak aplikasi, dan sebahagian besar institusi antarabangsa menawarkan kursus dalam talian dalam bidang ini. Kursus sering mempunyai kepekatan tertentu bergantung kepada pendirian akademik yang menawarkan mereka. Kos kursus juga akan bergantung sepenuhnya pada institusi.

Seorang pelajar yang terlibat dalam kursus dalam talian dalam pengurusan umum mempunyai peluang untuk mempertimbangkan banyak pilihan kerjaya. Pengurusan am adalah istilah payung yang menghubungkan beberapa industri maju. Kemahiran yang diperoleh semasa mengambil kursus dalam bidang pengajian ini juga membantu melengkapkan individu untuk kedudukan di luar dunia perniagaan. Kerjaya yang terlibat dalam bidang ini termasuk pengurus pejabat, pembantu pentadbiran, dan pengarah projek.

Mengambil kursus dalam talian dalam pengurusan umum boleh membantu menawarkan jadual yang fleksibel yang anda perlukan. Terdapat beberapa institusi pengajian tinggi yang bertauliah yang terletak di peringkat antarabangsa yang menawarkan kelas dalam bidang ini. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengurusan Am

University Of The Free State Business School Online

Objektif Pengurusan Am ... [+]

Pengurusan am

Objektif Pengurusan Am

Teknik komunikasiKemahiran komunikasiEmpat fungsi pengurusan, iaitu perancangan, penganjuran, pengaktifan dan kawalanJadual

Pengurusan Am

Penilaian

Penilaian SLP terdiri daripada kuiz, perbincangan, tugasan akhir, dan ujian dalam talian.

Cara penghantaran

Online

Tempoh

1 minggu. Ini tidak termasuk masa tambahan yang diberikan untuk melengkapkan penilaian akhir.

Akreditasi

Selepas berjaya menguruskan Pengurusan Am

Tahap NQF: 5

Kredit: 4

Pertanyaan:

Ansie Barnard

Perkongsian Strategik

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]
Afrika Selatan Bloemfontein
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
1 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
E-Careers

Dapatkan bersedia sepenuhnya untuk duduk Urusan Berjaya Program Asasi dan Pengamal peperiksaan anda dengan pakej kursus yang menyeluruh ini. ... [+]

Apakah objektif kursus ini?

Pakej ini akan membawa anda melalui perjalanan supaya anda mempunyai pemahaman tentang faedah dan prinsip-prinsip yang mendasari pendekatan berstruktur untuk pengurusan program.

MSP® Pengenalan dan Gambaran Keseluruhan Rangka Kerja MSP® dan Konsep Visi Pelan Pembangunan Reka Bentuk dan Penyampaian Menentukan Program yang Perancangan dan Kawalan Faedah Pengurusan Realisation Organisasi dan Pejabat Program Kes Perniagaan Kepimpinan dan Pihak Berkepentingan Menguruskan Tranche Menyampaikan Keupayaan dan Menyedari Faedah Pengurusan kualiti Pengurusan Risiko dan Penyelesaian Isu Penutupan Program yang kerja amali Pendekatan Peperiksaan dan Penyediaan Siapakah yang dimaksudkan untuk? ... [-]
United Kingdom UK Online Slough
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu