Filter
Kursus
Sepanyol Secara: Semua

Cari anda Online Kursus-kursus dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Sepanyol 2019

Kursus boleh diambil untuk mencapai pelbagai tujuan: Mereka boleh bertindak sebagai kelas pemulihan atau asas, mereka mungkin diambil untuk mendapat kemahiran yang berharga, atau mereka boleh dipilih semata-mata untuk mengejar kepentingan.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Online Kursus dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Makanan dan Minuman, Sepanyol

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
OSTELEA | Distancia

Program ini menawarkan perjalanan dengan pendekatan yang, dalam satu tangan, akan membantu anda mencapai satu set kemahiran profesional yang membolehkan anda integrasi ya ... [+]

Pelancongan adalah salah satu aktiviti ekonomi terpenting ekonomi Sepanyol, dan salah satu sektor asas dalam pembangunan sosial dan ekonomi negara. Di dalam sektor ini, kawasan pemulihan, dengan lebih daripada 270,000 pertubuhan dan 1.3 juta pekerjaan, adalah salah satu yang paling pesat berkembang, dan salah satu kunci utama pelancongan. Model perniagaan pemulihan memerlukan identiti yang sangat jelas, dengan tujuan membezakannya dengan jelas dari persaingan.

Program Tinggi dalam Pengurusan Katering dan Syarikat Makanan

Program ini menawarkan perjalanan dengan pendekatan yang, dalam satu tangan, akan membantu anda mencapai satu set kemahiran profesional yang membolehkan anda integrasi yang lebih cepat dan lebih memuaskan dalam sektor katering dan, yang lain, membangkitkan dan memperkuat mentaliti anda bersungguh-sungguh Terima kasih kepada model pembelajaran yang fleksibel yang menyesuaikan diri dengan keperluan para peserta, program ini, yang dibangunkan di bawah modal dalam talian atau dicampur (dicampur) boleh dilakukan dalam sembilan bulan.... [-]

Sepanyol Madrid Barcelona Spain Online
Sept. 2019
Sepanyol
Sambilan
9 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu