Filter
Kursus
United Kingdom Secara: Semua

Cari anda Online Kursus-kursus dalam Pengajian Kemampanan Sosial di UK 2019/2020

Kursus adalah unit individu kajian yang boleh diambil secara tunggal atau sebagai suatu siri kelas tertumpu di kawasan tertentu pengajian. Kelas-kelas individu boleh berbeza-beza, kos, dan bilangan sesi setiap minggu.

Kelas-kelas dalam kemampanan sosial dianggap berada dalam bidang antara disiplin. Kajian boleh merangkumi maklumat yang berguna kepada agensi kerajaan, sektor tenaga dan kumpulan perlindungan alam sekitar. Kursus boleh mengkaji kemampanan tindakan dan tingkah laku sepanjang masa berhubung dengan manusia.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Online Kursus dalam Pengajian Kemampanan Sosial di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Kemampanan Sosial, United Kingdom

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Gaia Education

Adakah anda ingin menyusun semula secara sengaja cara hidup dan kerjasama yang harmoni dan harmoni? Jika ya, bagaimanakah kita merancang untuk pembangunan kumpulan, kepim ... [+]

Online Kursus-kursus dalam Pengajian Kemampanan Sosial di UK.

Adakah anda ingin menyusun semula secara sengaja cara hidup dan kerjasama yang harmoni dan harmoni?

Jika ya, bagaimanakah kita merancang untuk pembangunan kumpulan, kepimpinan, resolusi konflik, membuat keputusan, kreativiti, keadilan sosial, dan komunikasi?

Bergabung dengan Reka Bentuk Sosial Gaia Education untuk kursus Kelestarian dan pelajari cara berkesan yang praktikal untuk mencipta perubahan yang kami cari. Program yang berbeza kami adalah peluang anda untuk mempelajari cara-cara yang berbeza untuk berpartisipasi dalam pergeseran evolusi (r) ini dalam paradigma.

Matlamat kami adalah untuk memberi anda pemahaman yang lebih baik tentang makna sebenar ekuiti sosial dan tindakan penyertaan dan untuk membolehkan para peserta melaksanakan alat transformatif yang menyelaraskan kami dengan sistem sosial yang lebih berdaya tahan. Hubungan kita dengan orang lain terlalu sayang untuk membiarkannya gagal dalam paradigma dominan lama.... [-]

United Kingdom Forres
Og 2020
English,Sepanyol,Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
Sambilan
8 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu