close

Penapis

Lihat Hasil

Online Kursus-kursus dalam Penerbangan 2020

Kursus dalam talian adalah kelas yang biasanya mengambil masa tidak lebih daripada satu tahun akademik untuk disiapkan. Kursus biasanya memberi tumpuan kepada kemahiran tunggal atau set pengetahuan, dan mereka boleh diambil secara berasingan atau dalam kumpulan sebagai sebahagian daripada program ijazah. Apa yang kursus dalam talian dalam penerbangan? Satu kelas dalam penerbangan boleh memberi t… Baca lebih lanjut

Kursus dalam talian adalah kelas yang biasanya mengambil masa tidak lebih daripada satu tahun akademik untuk disiapkan. Kursus biasanya memberi tumpuan kepada kemahiran tunggal atau set pengetahuan, dan mereka boleh diambil secara berasingan atau dalam kumpulan sebagai sebahagian daripada program ijazah.

Apa yang kursus dalam talian dalam penerbangan? Satu kelas dalam penerbangan boleh memberi tumpuan kepada keselamatan, komunikasi, teknologi, navigasi, sokongan darat, sistem pesawat, teori penerbangan, fizik, simulasi, gerakan, keselamatan, meteorologi, kecemasan penerbangan, atau undang-undang udara. Bergantung kepada matlamat pelajar ada di dalam fikiran, mereka boleh memilih kursus yang memberi tumpuan kepada teori abstrak penerbangan, kemahiran konkrit perintis, ilmu krew tanah, atau ilmu-ilmu lain yang berkaitan dengan penerbangan. Kursus ini boleh berpusat pada pemanduan persendirian atau syarikat komersial.

Walaupun lesen pemanduan hampir sentiasa memerlukan pelajar untuk melengkapkan latihan penerbangan praktikal, kemahiran pelajar belajar dalam kursus penerbangan boleh membantu menyediakan mereka untuk sekolah penerbangan.Kelas penerbangan juga boleh mengajar kemahiran berharga, seperti tinggal tenang di bawah tekanan, hospitaliti, atau kesedaran spacial.

kos perjalanan penerbangan berbeza-beza mengikut negara dan sekolah. Pelajar perlu menghubungi sekolah pilihan mereka untuk mengetahui harga dan sama ada biasiswa yang ada kepada mereka.

Dengan mengambil kursus dalam penerbangan, anda mungkin boleh memulakan perjalanan anda ke arah kerjaya sebagai juruteknik avionik, ahli kakitangan tanah, juruterbang komersil atau pengangkutan, kabin anak kapal atau penyelaras, penghantar, pegawai perubatan dalam penerbangan, atau navigator. Anda juga mungkin dapat meneruskan lesen juruterbang swasta. Banyak laluan kerjaya dalam penerbangan tidak melibatkan pemanduan; personaliti yang hangat dan kursus dalam latihan anak kapal boleh membawa kepada kedudukan sebagai pramugara atau pramugari, atau cukup pengetahuan untuk komunikasi dan kursus dalam menghantar boleh membawa kepada pekerjaan di sebuah terminal penerbangan.

Terbang ke pengetahuan baru dengan kursus dalam talian.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
TU Delft Open & Online Education
Netherlands Online, Belanda

Dalam kursus ini, kita akan meneroka cabaran yang dihadapi oleh penyiasat apabila cuba menyusun urutan kejadian yang mungkin. Kami akan membiasakan anda dengan cara pemikiran ... +

Dalam kursus ini, kita akan meneroka cabaran yang dihadapi oleh penyiasat apabila cuba menyusun urutan kejadian yang mungkin. Kami akan membiasakan anda dengan cara pemikiran penyiasatan dan membentuk kesimpulan. Malah, anda akan belajar untuk berfikir dan bertindak sebagai penyiasat keselamatan udara. -
Kursus
Separuh masa
6 minggu
English
Sep 2020
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini