Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Pembangunan Sumber Manusia 2019

Kursus dalam talian adalah satu unit pembelajaran yang berlaku sekurang-kurangnya terutamanya dalam talian. Sesetengah universiti mungkin mempunyai beberapa keperluan di kampus untuk kelas dalam talian. Tempoh kursus yang boleh bergantung kepada sama ada ia adalah segerak atau tak segerak. Kelas tak segerak tidak memerlukan masa yang ditetapkan mesyuarat seperti perjalanan segerak tidak.

Apa yang kursus dalam talian dalam pembangunan sumber manusia? Ini jenis kelas mungkin direka untuk menyediakan peserta untuk kerjaya yang berjaya dalam sumber manusia. Beberapa kursus boleh mengajar pelajar bagaimana untuk merekrut, temuduga, kereta api dan menamatkan pekerja. Profesor sering menggunakan gabungan teknik, seperti ceramah, perbincangan, bengkel, projek, kertas dan peperiksaan pembelajaran, untuk menyampaikan pengetahuan. Kursus ini boleh memberi manfaat kepada seseorang yang mengkaji sumber manusia atau pentadbiran perniagaan.

Kursus dalam talian dalam pembangunan sumber manusia boleh membawa kepada gaji yang lebih tinggi dan lebih banyak peluang pekerjaan.Ramai majikan sedang mencari bagi pemohon yang mempunyai kemahiran interpersonal yang diperlukan untuk bekerja dengan orang daripada pelbagai latar belakang dan budaya.

Kos kursus dalam talian tidak sama di setiap universiti. faktor umum yang memberi kesan kepada kos adalah lokasi sekolah, tempoh kursus dan tahap akademik kursus. Ia mungkin yang terbaik untuk menghubungi institusi anda berharap untuk menghadiri untuk mendapatkan anggaran.

Kursus dalam talian dalam pembangunan sumber manusia boleh membawa kepada kerjaya dalam pelbagai industri. Malah, hampir setiap industri boleh mendapat manfaat daripada seseorang yang mempunyai kemahiran untuk mengendalikan perhubungan pekerja. Ulama boleh memilih untuk menggunakan jenis ini sudah tentu sebagai blok bangunan untuk pendidikan lebih. Kerjaya tepat yang anda boleh mula boleh bergantung kepada tahap pendidikan dan sejarah kerja.

Ia adalah penting untuk mengetahui mengenai kursus sebelum memohon. Sebaik sahaja anda tahu apa yang anda mahu untuk mengambil, proses permohonan adalah mudah.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Pembangunan Sumber Manusia

Churchill Square Training And Development

Wawancara adalah salah satu elemen utama dalam proses pencarian kerja. Seperti mana-mana kemahiran, kita boleh menjadi lebih baik dengan penyediaan dan amalan. Di bengkel ... [+]

Ringkasan Kursus

Wawancara adalah salah satu elemen utama dalam proses pencarian kerja. Seperti mana-mana kemahiran, kita boleh menjadi lebih baik dengan penyediaan dan amalan. Di bengkel ini, para peserta akan meneroka cara mempersiapkan temu duga dan menjadi biasa dengan jenis soalan yang diharapkan, serta soalan yang perlu dipikirkan untuk bertanya. Mereka akan belajar bagaimana untuk membuat persediaan untuk wawancara kedua, ujian, dan membayangi, serta cara untuk menindaklanjuti sesi wawancara mereka.

Apa yang pelajar pelajari Pentingnya mempunyai proses semakan prestasi bagi pekerja. Proses temu duga yang berkesan dan mempunyai peluang untuk mempraktikkan proses dalam suasana y... [-]
United Kingdom Portsmouth
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Churchill Square Training And Development

Bagaimanakah anda memisahkan kebaikan dari yang hebat, apabila mereka mempunyai pengalaman kerja yang serupa dan kekuatan untuk ditawarkan? Bengkel dua hari ini akan memb ... [+]

Ringkasan Kursus

Wawancara bercakap cukup mudah: anda mengatur perbualan antara anda dan calon berpotensi dan kemudian pilih orang terbaik untuk kedudukan tertentu. Tetapi bagaimana jika anda boleh memperbaiki proses itu dengan cara yang anda yakin bahawa anda memilih orang yang betul? Bagaimanakah anda memisahkan kebaikan dari yang hebat, apabila mereka mempunyai pengalaman kerja yang serupa dan kekuatan untuk ditawarkan? Bengkel dua hari ini akan memberi anda kemahiran dan alat untuk mengupah calon yang berjaya.

Apa yang pelajar pelajari Bagaimana mengenali kos yang ditanggung oleh sesebuah organisasi apabila keputusan pengambilan yang salah dibuat Bagaimana untuk menyediakan iklan ... [-]
United Kingdom Portsmouth
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
2 hari
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Churchill Square Training And Development

Pasukan adalah blok bangunan penting bagi organisasi yang berjaya. Sama ada fokusnya adalah pada perkhidmatan, kualiti, kos, nilai, kelajuan, kecekapan, prestasi, atau ma ... [+]

Ringkasan Kursus

Pasukan adalah blok bangunan penting bagi organisasi yang berjaya. Sama ada fokusnya adalah pada perkhidmatan, kualiti, kos, nilai, kelajuan, kecekapan, prestasi, atau matlamat serupa yang lain, pasukan adalah unit asas yang menyokong kebanyakan organisasi.

Dengan pasukan di teras strategi korporat, kejayaan anda sebagai sebuah organisasi sering bergantung kepada seberapa baik anda dan ahli pasukan lain beroperasi bersama. Bagaimana kemahiran menyelesaikan masalah anda? Adakah pasukan bersemangat dan bermotivasi untuk melakukan yang terbaik? Adakah anda bekerja dengan baik? Kursus sehari ini boleh membantu anda sampai ke sana!

Apa yang pelajar pelajari Nilai be... [-]
United Kingdom Portsmouth
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
1 hari
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu