ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Pemasaran Digital di UK 2020

Kursus adalah unit individu kajian yang boleh diambil secara tunggal atau sebagai suatu siri kelas tertumpu di kawasan tertentu pengajian. Kelas-kelas individu boleh berbeza-beza, kos, dan bilangan sesi setiap minggu.

profesional pemasaran digital adalah pakar dalam mempromosikan jenama dan produk di media sosial, aplikasi mudah alih, mesej teks, radio digital dan televisyen, dan bentuk baru muncul platform digital. Mereka juga berusaha untuk membuat kempen yang berjaya dan mesej yang direka khusus untuk setiap jenis saluran.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Online Kursus dalam Pemasaran Digital di UK

6 Hasil dalam Pemasaran Digital, United Kingdom, Pembelajaran jarak jauh Filter

Pemasaran Digital Oxford: Program Strategi Mengganggu

Saïd Business School, University of Oxford
Kursus
Ogo 2020
<
Sambilan
<
8 minggu
English
Online

Adakah anda yakin tentang menavigasi landskap pemasaran digital yang sentiasa berubah? Pemasaran Digital Oxford: Program Strategi Mengganggu bertujuan untuk melengkapkan anda ...

Baca lebih lanjut

CIW e-dagang latihan kepakaran (1d0-525)

E-Careers
Kursus
<
Sambilan
English
Online

Dapat menunjukkan pengetahuan kerja mengenai strategi e-dagang dengan kursus Specialist CIW E-Commerce ini.

Baca lebih lanjut

Pemasaran digital 4 dalam 1: Laman web, google, sosial, youtube

Of Course Learning
Kursus
<
Sambilan
English
Online

Belajar daripada pakar-pakar tentang bagaimana untuk memandu lalu lintas berkualiti ke laman web anda, blog, rangkaian sosial dan laman Google satu keputusan. Kursus ini adala ...

Baca lebih lanjut

Cara Menjadi Kursus Perunding SEO Profesional

The Internet Business School
Kursus
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
English
Online

Ketahui cara untuk menubuhkan dan menjalankan perniagaan perundingan anda sendiri yang menjual perkhidmatan Pengoptimuman Enjin Carian kepada pemilik perniagaan yang mahu lebi ...

Baca lebih lanjut

Mewujudkan kata kunci iklan kata google

Churchill Square Training And Development
Kursus
<
Sepenuh masa
English
Online

Banyak syarikat mengiklankan dengan iklan bayar per klik. Kursus ini memberi tumpuan kepada mesin terbesar yang tersedia: Google AdWords.

Baca lebih lanjut

Kursus Litar Pemasaran Digital

General Assembly
Kursus
<
Sambilan
<
5 minggu
English
Online

Ketahui tali pemasaran digital: pemerolehan induk, penukaran, dan pengoptimuman.

Baca lebih lanjut