$close

Penapis

Lihat Hasil

Online Kursus-kursus dalam Membakar 2021/2022

Kursus boleh membantu orang ramai dalam kehidupan peribadi dan profesional mereka. Biasanya, ia direka bentuk untuk membolehkan seseorang mempelajari lebih lanjut mengenai subjek atau layak untuk pendidikan lanjut. Program boleh mengambil masa beberapa minggu hingga beberapa bulan. Pelajar kemudian boleh masuk ke dunia profesional dengan perspektif yang baru dan set kemahiran baru. Apakah kursus… Baca lebih lanjut

Kursus boleh membantu orang ramai dalam kehidupan peribadi dan profesional mereka. Biasanya, ia direka bentuk untuk membolehkan seseorang mempelajari lebih lanjut mengenai subjek atau layak untuk pendidikan lanjut. Program boleh mengambil masa beberapa minggu hingga beberapa bulan. Pelajar kemudian boleh masuk ke dunia profesional dengan perspektif yang baru dan set kemahiran baru.

Apakah kursus dalam penaik? Pelajar yang mengambil kursus ini dapat mengembangkan pengetahuan mengenai kaedah pembakar, penggunaan bahan dan cara mereka bekerja dalam suhu yang berbeza, dan asas-asas tekstur, persembahan dan rasa. Sama ada pastri manis atau gurih, roti atau kepakaran serantau, beberapa program disediakan untuk memberikan pelajar pendidikan khusus yang mereka cari. Beberapa program menawarkan kajian tambahan dalam sejarah budaya makanan serantau untuk melengkapi modul latihan praktikal.

Pelajar melalui kursus ini boleh memajukan kemahiran mereka dalam perancangan dan pelaksanaan makanan yang berlainan, terutamanya jika ia untuk kumpulan atau sejumlah besar orang. Mereka juga boleh memperoleh kemahiran organisasi dan kemahiran komunikasi yang diperlukan dalam persekitaran masakan profesional.

Program yang berbeza mempunyai kos yang berbeza, bergantung kepada institusi dan yuran yang terlibat. Bagi sesiapa yang ingin mengikuti kursus ini, adalah dinasihatkan untuk mencari program yang berbeza untuk mencari satu pilihan.

Pelajar yang berjaya menyiapkan kursus dalam penaik boleh mempunyai pelbagai kerjaya untuk dipilih. Mereka boleh menjadi tukang masak pastri, katerer, pereka makanan, stylists makanan atau pengajar. Pekerjaan boleh didapati di hotel, restoran, pusat peranginan, roti, sekolah masakan atau sekolah penaik. Terdapat juga peluang dalam kewartawanan yang bekerja untuk media yang berbeza seperti televisyen, akhbar atau majalah sebagai tuan rumah rancangan TV, penulis makanan, pengkritik atau editor.

Sekolah di seluruh dunia menawarkan kursus dalam baking. Sekiranya seseorang tidak dapat menghadiri institusi sendiri, terdapat juga pilihan dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Harley Oxford
London, United Kingdom

Sama ada anda berfikir untuk mengambil Baking sebagai hobi atau anda ingin memulakan Perniagaan Bakery anda sendiri dan meningkatkan kerjaya anda ke tahap seterusnya, Diploma ... +

Sama ada anda berfikir untuk mengambil Baking sebagai hobi atau anda ingin memulakan Perniagaan Bakery anda sendiri dan meningkatkan kerjaya anda ke tahap seterusnya, Diploma Baking Business Level 3 kami dapat memberi anda wawasan, kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk berkembang maju kerjaya ini. -
Kursus
Sepenuh Masa
Separuh masa
15 jam
English
Online