Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Linguistik 2019/2020

Kursus dalam talian membolehkan pelajar untuk melanjutkan pelajaran mereka bila-bila masa dan di mana sahaja mereka mempunyai sambungan internet. Program ini merupakan cara terbaik untuk memajukan pendidikan dan meningkatkan kelayakan.

Jadi apakah kursus dalam talian dalam linguistik? Jenis program ini melibatkan kajian saintifik bahasa. Ia mungkin termasuk pelbagai subjek, termasuk struktur sintaks dan kalimat; fonetik, fonologi dan bunyi ucapan; atau neurolinguistik dan proses bahasa kognitif. Pelajar mungkin mempelajari bagaimana bahasa berkaitan dengan budaya, sejarah, dan masyarakat, atau mereka boleh belajar bagaimana untuk mengajar atau belajar bahasa. Sesetengah kursus mungkin memberi tumpuan kepada pengajaran bahasa asing tertentu, seperti bahasa Sepanyol, Perancis, atau bahasa Inggeris.

Mereka yang mengejar kelas linguistik mungkin mendapat beberapa kelebihan daripada berbuat demikian. Untuk satu, kursus linguistik sering membantu pelajar meningkatkan kemahiran dalam bahasa yang dia bercakap atau sedang belajar. Bagi yang lain, kursus linguistik dapat membantu pelajar mengasah pemikiran kritis, komunikasi, dan analisis mereka.

Mereka yang berfikir tentang mengambil kursus dalam bidang linguistik harus pasti ingat bahawa kos berbeza dari keadaan ke keadaan. Hubungi institusi pilihan anda untuk menerima maklumat kewangan yang terperinci, tepat dan terkini.

Pelbagai kerjaya boleh diikuti dengan kelas dalam linguistik. Pelajar boleh terus bekerja sebagai penterjemah, jurubahasa, guru, atau profesional bahasa lain. Mereka juga boleh memilih untuk meneruskan pendidikan mereka dan memasukkan penyelidikan linguistik. Sesetengah graduan pergi bekerja untuk agensi kerajaan, badan pendidikan, organisasi multinasional, atau dalam konteks lain di mana pengetahuan bahasa berguna.

Jika anda ingin mengejar kelas dalam linguistik, maka anda mempunyai pelbagai pilihan yang tersedia untuk anda. Untuk memulakan, semata-mata mencari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Linguistik

E-Careers

Ketahui kuat, teknik pengubahsuaian tingkah laku yang canggih untuk hasil yang cepat dan berkesan dengan ini Neuro Linguistic Programming (NLP) - Tahap 4 Pengamal tentu. ... [+]

Apakah objektif kursus ini?

Kursus ini disampaikan oleh salah satu daripada dua Master NLP Pengamal di Eropah, David utama, dan ia akan membantu anda untuk mencari penyelesaian dalam hidup anda untuk pelbagai masalah yang kompleks dan situasi.

Pengenalan kepada NLP Pra-andaian NLP Fikiran sedar dan tidak sedarkan diri Sensory Acuity & Rapport Perwakilan Systems & Mata Mengakses Cues Menetapkan Matlamat SMART NLP Hadir Menetapkan Matlamat Interpolasi temporal mengamalkan Interpolasi Menyalin dan Menampal Bingkai punca Mewujudkan Loop & Menukar Kelajuan Animasi Advanced Anchoring Kebebasan emosi dengan Anchoring Pengenalan tentang Neurolinguistics & chunking ... [-]
United Kingdom UK Online Slough
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
E-Careers

Dapat memahami konsep-konsep penting di belakang Pengaturcaraan Neuro-Linguistic (NLP) dengan kursus ini pengenalan ke dalam kaedah ini mempengaruhi tingkah laku otak. ... [+]

Apakah objektif kursus ini?

Kursus ini disampaikan oleh David utama, yang merupakan salah seorang daripada dua Master NLP Pengamal di Eropah. Dia akan berjalan anda melalui bagaimana untuk mempengaruhi tingkah laku otak melalui penggunaan bahasa dan lain-lain jenis komunikasi.

Pengenalan kepada NLP Pra-andaian NLP (Memperkasa kepercayaan yang boleh menggerakkan anda untuk tindakan dan mendapatkan anda unstuck) Fikiran sedar dan tidak sedarkan diri (faham mengapa fikiran bawah sedar anda adalah di mana ia berlaku dan bagaimana untuk memanfaatkan genius kreatif anda)

NLP telah terbukti untuk membantu individu dan organisasi dalam bidang-bidang berikut:

Merawat fobia, kemurungan dan OCD. Pengurusan tekanan Self-kepercayaan Ketegasan dan keyakinan Empati, etika dan pertimbangan moral Keberkesanan dan produktiviti komunikasi yang lebih baik perkhidmatan pelanggan dan jualan Temu duga dan penilaian ... [-]
United Kingdom UK Online Slough
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu