ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Keselamatan Siber di Sepanyol 2021

Mengambil kursus individu dapat membantu pelajar mencapai matlamat jangka panjang mereka tanpa terikat dengan kursus formal pengajian. Fleksibiliti ini boleh membuat untuk lebih sesuai dengan komitmen kerjaya dan keluarga sementara masih membenarkan individu untuk meneruskan objektif mereka.

Seperti yang lebih di dunia bergantung kepada menghubungkan melalui komputer, bahaya kecurian dan kerosakan bertujuan mengganggu rangkaian, perisian atau perkakasan tumbuh. Keselamatan siber adalah satu industri yang perlu menyesuaikan diri dengan cepat kepada perubahan kebimbangan teknologi dan keselamatan dengan melindungi komputer di setiap peringkat.

Sepanyol (Sepanyol: EspaƱa) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Online Kursus dalam Keselamatan Siber di Sepanyol

2 Hasil dalam Keselamatan Siber, Sepanyol Filter

Yayasan Keselamatan Siber: Mula Membina Kerjaya Anda dalam Kursus Pertahanan Siber - EC-Council

FutureLearn
Kursus
<
Separuh masa
<
15 minggu
English
Online

Ketahui mengapa keselamatan siber penting, dan bagaimana membina ketahanan siber organisasi dalam empat kursus keselamatan siber ini.

Baca lebih lanjut

Kursus dalam talian mengenai Cybersecurity dan Blockchain: mengatasi masalah kecacatan dalam rangkaian

Instituto Universitario de InvestigaciĆ³n Ortega y Gasset
Kursus
Mac 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
4 minggu
05 Feb 2021
Sepanyol
Spanish (Spain)
Online

Melalui kursus dalam talian ini, kami berhasrat memberikan visi asas dan umum tentang keadaan semasa dari segi keselamatan dalam hal ICT, dan alat yang boleh kami gunakan untu ...

Baca lebih lanjut