Filter
Kursus
Colombia Secara: Semua

Cari anda Online Kursus-kursus dalam Pengajian Kemanusiaan di Colombia 2019/2020

Mengambil kursus individu dapat membantu pelajar mencapai matlamat jangka panjang mereka tanpa terikat dengan kursus formal pengajian. Fleksibiliti ini boleh membuat untuk lebih sesuai dengan komitmen kerjaya dan keluarga sementara masih membenarkan individu untuk meneruskan objektif mereka.

Kemanusiaan dan sains sosial adalah satu bidang pengajian yang menyediakan pelajar untuk pelbagai jenis industri apabila ia datang masa untuk memilih kerjaya. Pekerja sosial, artis dan kerjaya pengajaran adalah pilihan yang popular bagi mereka yang menamatkan kursus-kursus ini.

Colombia adalah sebuah negara yang benar-benar unik dan pelbagai, yang terletak di sudut barat laut Amerika Selatan. Dengan mesra rakyat, landskap eksotik dan bandar-bandar kosmopolitan, Colombia pasti tempat untuk belajar bahasa Sepanyol.

Online Kursus dalam Pengajian Kemanusiaan di Colombia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Kemanusiaan, Colombia

Ijazah
Lokasi
Colombia
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
EAN University

Program ini diiktiraf secara meluas oleh pihak berkepentingan kerana tahap latihan akademik yang komprehensif dan kemahiran profesional dalam 'menjadi', 'tahu ... [+]

Kursus Sarjana Muda - Bahasa Moden

&nbsp

Program ini diiktiraf secara meluas oleh pihak berkepentingan kerana tahap latihan akademik yang komprehensif dan kemahiran profesional dalam 'menjadi', 'tahu' dan 'tahu bagaimana' kawasan; ia juga menunjukkan kesan yang tinggi sosial kerana penyelesaian dari segi komunikasi dan rundingan antarabangsa dalam bidang ekonomi, politik dan sosial. Profesional kami bekerja di syarikat-syarikat multinasional di dalam negara atau luar negara, atau usahawan (pengasas dan pemilik syarikat-syarikat mereka sendiri).

&nbsp

Bidang kerja terdiri daripada komunikasi perniagaan; proses pada penciptaan kandungan perniagaan rangkaian (intranet, internet dan extranet); sokongan kepada CRM (Pengurusan Perhubungan Pelanggan), ERP (Enterprise Resource Planning) dan EAI (Integrasi Permohonan Enterprise) proses; pembangunan kepintaran perniagaan dan pembelajaran melalui komunikasi dan dokumentasi rancangan; terjemahan komersial dan terjemahan perniagaan, dan bebas dan dalaman dalam ekonomi, bidang kewangan dan perniagaan; serta sokongan bagi kawasan pengiklanan, pemasaran dan imej korporat. ... [-]

Colombia Bogotá