Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Kawalan Pengurusan 2019/2020

Kursus, yang adalah laluan tunggal pengajian, sering direka untuk melibatkan pelajar dalam mata pelajaran tertentu. Banyak universiti menawarkan kedua-dua di dalam kampus dan kursus dalam talian. Kelas dalam talian dijalankan dalam bilik darjah maya. program pengenalan biasanya terbuka kepada graduan sekolah tinggi manakala kursus lanjutan mungkin memerlukan tahap sebelumnya.

Apa yang kursus dalam talian dalam kawalan pengurusan? kawalan pengurusan boleh memberi tumpuan kepada penilaian sumber organisasi, seperti kakitangan, kewangan dan perisian. jenis ini sudah tentu boleh memberi ulama kemahiran teknikal yang diperlukan untuk mengekalkan satu tahap kecekapan dalam sebuah syarikat. Peserta boleh belajar bagaimana untuk mendisiplinkan, menggalakkan dan pekerja kereta api. Profesor boleh menggabungkan kuliah, peperiksaan, perbincangan dan projek ke dalam proses pembelajaran. Pelajar yang menuntut sumber manusia, pengurusan organisasi, perniagaan atau perniagaan antarabangsa boleh mendapat manfaat daripada jenis ini sudah tentu.

Belajar lebih lanjut mengenai kawalan pengurusan boleh menyediakan profesional untuk aspek sukar pengurusan, seperti menyiasat pekerja dan mendermakan hukuman. Sesetengah majikan mungkin bersedia untuk membayar seseorang dengan pendidikan ini lebih. Ia juga boleh membawa kepada lebih banyak peluang kerjaya.

Kos kursus dalam talian boleh bergantung kepada universiti. Sesetengah sekolah mengenakan bayaran teknologi, cukai pendaftaran dan kos buku teks yang boleh membawa kepada tuisyen secara drastik berbeza. Cara terbaik untuk mendapatkan anggaran untuk kursus tertentu adalah untuk menghubungi sekolah yang ingin hadir.

Banyak syarikat dan institusi boleh mendapat manfaat daripada kawalan pengurusan. Atas sebab ini, kursus dalam talian dalam mata pelajaran boleh membawa kepada pelbagai jenis kerjaya. Anda mungkin boleh untuk memasuki dunia profesional sebagai pengarah sumber manusia, perunding pengurusan, pentadbir perniagaan atau jurulatih tatatertib. Kursus seumpama ini juga boleh digunakan sebagai batu loncatan untuk pendidikan lebih.

Adakah anda bersedia untuk mengikuti program ijazah baru? Jika ya, ia mungkin masa untuk memohon ke kursus. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Kawalan Pengurusan

Campus Universitario Europeo

Para pengurus sebuah syarikat perlu mempunyai kakitangan yang berkelayakan untuk membantu mereka dalam organisasi dan perancangan kegiatan mereka, serta dalam pengurusan ... [+]

Bantuan Pakar untuk Pengurusan Para pengurus sebuah syarikat perlu mempunyai kakitangan yang berkelayakan untuk membantu mereka dalam organisasi dan perancangan aktivitinya, serta dalam pengurusan projek harian di Malaysia pembangunan dan pelaksanaan. Angka penolong pengarah memainkan peranan utama dalam hal ini syarikat, sejak penyediaan khusus dalam tugas kesetiaan pentadbiran, organisasi mesyuarat atau bantuan telefon dan kemampuan mereka untuk menanggung tanggungjawab bergantung kepada ketangkasan dan berfungsi dengan baik.

Siapakah?

Kepada semua orang yang berminat dalam sektor pentadbiran.

KEPERLUAN

Untuk dapat membuat pendaftaran, salah satu daripada keperluan berikut mesti dipenuhi: - Baccalaureate atau tidak mempunyai satu tahun pengalaman dalam sektor ini. menerima gelaran Ijazah adalah swasta, diperolehi selepas menyampaikan dan meluluskan kajian kes dari semua bidang yang dapat dibuktikan dalam program ini. Pelajar akan menerima ijazah berikut yang dikeluarkan oleh Campus Universitario Europeo : PELAJAR DI BANTU PELAJAR... [-]

Sepanyol Marbella A Coruña Madrid
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu