Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Katering 2019

Pelajar mencari cara yang lebih fleksibel untuk mendapatkan pendidikan yang mungkin mahu mengambil kursus dalam talian. Terdapat dalam pelbagai mata pelajaran, kursus dalam talian boleh diambil sama ada oleh pelajar atau profesional mencari untuk mengemaskini kelayakan mereka semasa.

Apa yang kursus dalam talian dalam katering? Kursus ini dirancang untuk pelajar yang menarik dalam menubuhkan perniagaan makanan atau katering. Beberapa program akan meliputi kemahiran memasak, tetapi ramai daripada mereka mengharapkan pelajar yang akan dialami di dapur. Topik mungkin termasuk memasak untuk jumlah yang besar, mengubah suai resipi, memahami kaedah susunan makanan, memasak dengan selamat, dan belajar tentang standard profesional perkhidmatan makanan. pengurusan perniagaan, termasuk perancangan acara, pemasaran, pembelian makanan, dan kawalan kos, boleh dilindungi dalam beberapa program.

kursus Catering menawarkan kemahiran penting untuk pelajar yang mahu bekerja dalam industri katering.Ini termasuk bekerja di bawah tekanan, mengekalkan keadaan bersemangat, dan bekerja dengan cekap dan cepat. Kemahiran ini boleh memberi manfaat kepada pelajar-pelajar di mana-mana tetapan, sama ada peribadi atau profesional.

Kos merupakan salah satu faktor terbesar apabila memilih sekolah untuk hadir. Pelajar perlu menghubungi sekolah-sekolah yang mereka minat dan bertanya tentang tuisyen dan yuran lain. Beberapa program juga boleh menawarkan peluang bantuan kewangan untuk pelajar yang memohon dan layak.

Pelajar yang tamat kursus dalam katering boleh bersedia untuk menyediakan makanan untuk pelbagai keluarga, perniagaan, dan acara sosial. Ramai individu akan memilih untuk bekerja sama ada untuk sebuah syarikat katering atau memulakan mereka sendiri. Orang yang mempunyai pengalaman dan pendidikan di kawasan masakan tambahan boleh memilih untuk bekerja dalam kapasiti lain seperti pengurus restoran, penyelaras acara, penyelia bankuet, ketua tukang masak, atau chef pastri.

Jika bekerja dalam industri makanan itu mempunyai kepentingan, mula mencari sekolah kini.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Katering

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Küchenmeister lebih daripada sekadar gelaran. Yang paling tradisional dari gelaran sarjana gastronomi adalah asas bagi kejayaan masuk ke peringkat pengurusan dan pengurus ... [+]

kajian

Küchenmeister lebih daripada sekadar gelaran. Yang paling tradisional dari gelaran sarjana gastronomi adalah asas bagi kejayaan masuk ke peringkat pengurusan dan pengurusan di industri hotel dan restoran, dalam katering, dalam katering - tetapi juga dalam industri, pendidikan dan banyak bidang lain. Profesi seorang chef menawarkan lebih daripada sekadar kerja berorientasi tamu di dapur. Chef dianggap sebagai pemimpin yang sempurna dalam perancangan, penciptaan dan pemasaran produk dan perkhidmatan gastronomi. Dan jauh dari gastronomi, perspektif dan peluang yang tidak terhingga terbuka kepada mereka.

perspektif

poppe

Pengurus, pengurusChef tukang masak, tangga dapurpereka makananKonsul, Perunding PerniagaanPakar jualan dalam industripemeriksa makananmakananGuru pakar di sekolah vokasional atau di institusi pendidikan swasta atau awam... [-]
Jerman Germany Online
Oktober 2019
Jerman
Sepenuh masa
24 - 30 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International Career Institute

katering dan memasak ICI padang bertukar semangat anda ke dalam profesion yang sangat memuaskan! Ramai orang telah merangkumkan makan di luar dalam aktiviti biasa mereka ... [+]

ICI ini katering dan memasak tentu bertukar semangat anda ke dalam profesion yang sangat memuaskan! Ramai orang telah merangkumkan makan di luar dalam aktiviti biasa mereka sama ada untuk memupuk hubungan peribadi atau profesional. Selain itu, keperluan untuk mempunyai makanan yang disediakan oleh profesional adalah satu keperluan dalam beberapa kali. Oleh itu, akan sentiasa ada tempat untuk seorang pakar masakan mahir seperti anda!

Rangka Kursus Commercial Cookery - Kenal pasti dan Menyediakan Daging Commercial Cookery - Merancang dan Menyediakan Makanan untuk Bufet Masakan Commercial - Menyediakan dan Cook Poultry dan Permainan Masakan Commercial - Menyediakan dan Cook Seafood Commercial Cookery - Sediakan pembuka selera dan salad Masakan Commercial - Sediakan panas dan sejuk Desserts Masakan Commercial - Sediakan Pastries, kek dan barang yis Masakan Commercial - Sediakan Sandwiches Masakan Commercial - Sediakan Sup Masakan Commercial - Sediakan Stok dan Sos Masakan Commercial - Sediakan Sayur-sayuran, telur dan tepung Hidangan Amalan Perniagaan Catering Catering Pekerjaan Makanan Manusia dan Pemakanan Dapur & Food Management Ada Menu A Minuman Skop dan Nature Of Catering Services Prospek kerjaya ... [-]
United Kingdom London
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu